TREĆI DRES STIGAO U SPLIT “Ovakav dres je rijetkost u svijetu”

Nakon dočeka u trajektnoj luci, prvi primjerci novog trećeg dresa doneseni su i u fan shop na Poljudu i prodaja je službeno počela

Treći Hajdukov dres stigao je u Split! Po njega je u sjedište Macrona u Bolognu otišla dobitnica u Hajdukovoj igri, dugogodišnja članica i pretplatnica Alma Šarić. Na povratku u Split Almu je dočekalo mnoštvo novinara i znatiželjnika, a svoje dojmove za hajduk.hr iznijela je uz prvi jutarnji espresso na trajektu ‘Aurelia’ dok je ovaj ulazio u splitsku gradsku luku.


– Presretna sam, prvi put sam bila u Italiji, ali ostat će mi u dugotrajnom i lijepom sjećanju. Dres mi je prelijep, a u Bologni sam se uvjerila kako moj Hajduk pomno bira partnere. Uz sjajno gostoprimstvo u sjedištu Macrona, moram istaknuti zadivljenost poslovnim kompleksom, ali ono što podiže adrenalin je ulazak u ‘dream room’. U prostoriji koja je tek nedavno uređena, izložene su lutke s dresovima pedesetak partnera talijanske tvrtke, ali jedna zauzima centralno mjesto. Na samom ulazu naprosto se sudarite s našim, ali očito i njihovim ponosom. Svi dresovi u toj prostoriji su lijepi, ali jedan je uz to i posve drukčiji. A na njemu moje ime. Tko to može platit? – kazala je Alma.

Almu je na iskrcaju s trajekta dočekao direktor marketinga i prodaje Aljoša Bašić kojem je zahvalila na organizaciji putovanja i iznijela svoje dojmove, a potom i predala prvu pošiljku trećeg dresa koja odmah ide u prodaju. Bašić joj je čestitao na nagradi i predao buket cvijeća, a potom je stiglo i cvijeće koje joj je u ime udruge Naš Hajduk uručio Tomislav Mikulić, voditelj projekta stjecanja dionica. Nakon Alme, okupljenim novinarima obratio se Aljoša Bašić koji je prokomentirao ovaj jedinstveni projekt.

– Sretni smo i ponosni zbog današnjeg dana. Zahvaljujemo se Almi koji je na simboličan način započela prodaju našeg trećeg dresa. Imala je jedinstvenu priliku vidjeti kako je nastajao naš dres i upoznati se sa svim fazama njegove realizacije. Simbolika nam je važna, a ovakav dres je rijetkost u svijetu. Nakon murve i operete dobili smo i dres posvećen svojim navijačima te ćemo i u budućnosti nastojati ostati originalni. Pozivam navijače u naše fan shopove na stadionu i u trajektnoj luci, vjerujem kako će osim onih čije ime je na dresu po svoj primjerak pohrliti i kolekcionari. – rekao je Bašić.

Treba spomenuti i riječi Macronovog sports marketing direktora Francesca Martinellija koji je u Bologni Almi uručio njen službeno prvi dres iz ove garniture. I Martinelli je istaknuo kako je ponosan zbog ove suradnje jer se radi o posebnom projektu i posebnom dresu.

– Macron je uvijek otvoren inicijativama koje su povezane s navijačima jer je to način da se oni na što bolji način i što intenzivnije uključuju u život kluba. Po mom mišljenju vrlo je bitna ta povezanost navijača s klubom. Mislim da je ovo bila odlična ideja, uz to vrlo zahtjevan projekt i sretni smo što smo ga zajedno s Hajdukom uspješno realizirali. – istaknuo je.


Nešto slično Macron je već odradio s engleskim Millwallom, ali su za razliku od Hajduka na dresovima bila imena svih igrača kluba.

Nakon dočeka u trajektnoj luci, prvi primjerci novog trećeg dresa doneseni su i u fan shop na Poljudu i prodaja je službeno počela. Novi treći dres može se kupiti po cijeni od 529,00, a moguće ga je nabaviti i putem web shopa .Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0