TRAŽITE POSAO? Odabrali smo šest atraktivnih radnih mjesta koja se nude u Dalmaciji

U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova

U suradnji sa portalom Posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta na području Dalmacije. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.


Tvrtka TERRA Jaska d.o.o. zapošljava na poziciji Prodajni predstavnik (m/ž).  Od kandidata se očekuje minimalno SSS, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, spremnost za česta putovanja te vozačka dozvola B kategorije. Prednost je iskustvo u prodaji građevinske mehanizacije i/ili kamiona i/ili viličara. Prijaviti se možete ovdje.

Connecto Mare d.o.o.  zapošljava na čak 13 pozicija. Traže se razvojni inženjeri, Google Analytics specijalisti, booking agenti, vozači te mnogi drugi kandidati koji imaju potrebne kompetencije i žele postati dio ovog međunarodnog tima. Mjesto rada je Split. Jedan od idealnih kandidata biti će i SEO Specijalist (m/ž). Ako imate izražen interes za digitalni marketing s naglaskom na SEO i trudite se biti u toku s novostima i trendovima na ovom području, prijavite se putem brze prijave. Nude vam se mogućnost sudjelovanja u različitim edukacijama, seminarima, konferencijama, stimulativna primanja te ugodno i poticajno radno okruženje.

METRO Cash & Carry Hrvatska na području Splita traži Prodajnog predstavnika digitalnih rješenja u HoReCa kanalu (m/ž). Neke od odgovornosti kandidata biti će  svakodnevni komercijalni kontakti i obilasci kupaca kao i pronalaženje novih kupaca, suradnja s ostalim prodajnim predstavnicima u HoReCa kanalu te analiza tržišta. Ako ste netko s ambicijom, kreativnošću, proaktivnošću i iskrenom željom za izvrsnošću i napredovanjem prijavite se odmah!

FunderMax GmbH zapošljava na poziciji Area Sales Manager (f/m).  Vaše odgovornosti  biti će profesionalna podrška postojećim i potencijalnim kupcima, razvijanje novih tržišta, samostalno upravljanje natječajima, tehničko i komercijalno upravljanje narudžbama kupaca, promatranje tržišta te definiranje, organizacija i sudjelovanje u promotivnim aktivnostima. Nude vam se odlična primanja te rad u međunarodnoj kompaniji. Prijavite se ovdje.

Gitano Cosmetics d.o.o. zapošljava na poziciji Supervizor u centru za prodaju (m/ž).  Mjesto rada je Zadar.  Idealan kandidat je timskog duha i posjeduje sposobnost fleksibilne reakcije, brine o korporativnoj kulturi i dostizanju viših ciljeva prodaje. Prijavite se putem brze prijave.


„Nicolo Polo“ **** A-la-carte restoran ima otvorene dvije pozicije na lokaciji Gradac, Makarska Rivijera. Traže se Kuhar(m/ž) i Konobar (m/ž).  Poznavanje stranih jezika, gastronomske kulture te radno iskustvo su obavezni. Nude vam se primanja daleko iznad prosjeka u struci, stimulacije i bonusi. Prijavite se putem brze prijave.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0