1.ožujka – Brigu o psu pronađenom na Kašjunima preuzela je splitska udruga Sehaliah iz koje nam javljaju da je ženkica zbrinuta u privremenom smještaju, a već imaju i upit za  trajno udomljavanje. Zahvaljuju svim građanima koji su pokazali dobro srce i potrudili se da priča o napuštenom psu s Kašjuna dođe i do njih.

Veliko hvala i čitateljici Dalmacija Danas Ljubici H.Tabain koja nije okrenula glavu kad je zamijetila ovu napuštenu ženkicu, već joj je osigurala veterinarsku skrb i njezinu priču podijelila s nama.

RANIJE OBJAVLJENO

Na redakcijski email (info@dalmacijadanas.h) nam se obratila Splićanka koja je u šetnji Marjanom naišla na zalutalog psa.

– Na području Kašjuna mi se u subotu, 23. veljače, ujutro pridružila ova mlada prekrasna kujica u tipu mješanke Jack Russella i Istarskog goniča. Vjerno me pratila po Marjanu. Vrlo je plaha i znam da je sada netko traži jer je očito zbog tjeranja pobjegla iz svog doma. Odvela sam je vetu, nažalost nije čipirana niti ima bilo kakvu oznaku. Ali srećom, zadržana je u ambulanti, nahranjena i na toplom je – poručila je.

Vlasnik svog psa može potražiti u SplitVet ili na brojeve 021 404 844 ili 091 200 0098.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime