Traže se statisti za hrvatsko-švicarski film “Mare”

Snima se na jugu Hrvatske, a traže se muškarci, žene i djeca

Producentski tim hrvatsko-švicarskog filma ‘Mare’ redateljice Andree Štake , koji će se snimati na području Konavala od 1. listopada do 18. studenog, organizira casting za statiste.


Za potrebe snimanja traže muškarce, žene i djecu, a svi zainteresirani pozvani su na casting koji će se održati u Hotelu Croatia u Cavtatu 15. i 16. rujna od 10 do 18 sati, piše DuList.

Podsjetimo, režiju i scenarij filma ‘Mare’ potpisuje Andrea Štaka, direktor fotografije je Erol Zubčević, a scenografkinja Jana Plećaš. Film nastaje u koprodukciji Švicarske (OKOFILM Productions) i Hrvatske (Dinaridi Film) i u potpunosti će biti sniman na lokacijama u Konavlima i Dubrovniku. Producenti su Thomas Imbach i Andrea Štaka u Švicarskoj te Tena Gojić u Hrvatskoj.

U glavnoj ulozi nastupa Marija Škaričić, a u sporednim ulogama joj se pridružuju Goran Navojec i Goran Bogdan.

Radnja filma razvija se oko lika Mare koja živi u Konavlima u neposrednoj blizini dubrovačke zračne luke. Svakodnevica joj prolazi rutinski, ona je majka, supruga i domaćica. Njena nesputana priroda navest će je na potragu za osobnom slobodom nakon koje Mare više neće biti ista žena.

Razvoj projekta pomogli su MEDIA Švicarska, a produkciju su podržali švicarsko ministarstvo kulture, ciriški filmski fond, ZDF Arte, HAVC i Grad Dubrovnik.Inače, film je u ožujku dobio podršku europskog koprodukcijskog fonda Eurimages u iznosu od 170 tisuća eura, piše DuList.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime