TRAMEZZANI O CAKTAŠU: “Nisam ga ja otkrio, znate kakav je”

- Znate koja je pozicija koju ima u klubu, nije mu lako biti koncentriran i fokusiran na nogomet, ali opet je pokazao koliko je dobar igrač. On je jako važan igrač i vođa za ovu momčad - rekao je Tramezzani


Hajduk je u zadnjoj sekundi pobijedio 1:0 Rijeku na Rujevici u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a. Hajduku je pobjedu u derbiju donio kapetan Mijo Caktaš koji je ušao u 54. minuti.


Hajdukov trener Paolo Tramezzani ovako je vidio utakmicu.

“Znamo koliko je ovo važna utakmica za naše navijače. Možda smo bolje igrali protiv Osijeka i Dinama, ali danas smo vjerovali do zadnje sekunde da možemo pobijediti. Ponosan sam na moje igrače, velika je stvar pobijediti u ovakvoj utakmici. Naravno, mi smo u procesu, imamo još puno stvari na kojima moramo raditi.”

Na pitanje o promjeni formacije u 3-5-2, rekao je sljedeće:

“Jesmo, malo smo mijenjali, prilagodili smo se Rijeci. Moji igrači moraju razumjeti da već sljedeću utakmicu moramo odigrati maksimalno i osvojiti bodove inače je ovo danas bilo uzalud. Moramo nastaviti rasti i spriječiti da se ponavljaju utakmice kao ona protiv Lokomotive.”

A potom je talijanski trener govorio o Miji Caktašu.“Nisam ga ja otkrio, znate kakav je. Znate koja je pozicija koju ima u klubu, nije mu lako biti koncentriran i fokusiran na nogomet, ali opet je pokazao koliko je dobar igrač. On je jako važan igrač i vođa za ovu momčad.” – javlja Index.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime