Tramezzani najavio derbi: Znam to nije “normalna” utakmica, znam što ona znači

"Kada sjednemo u autobus i budemo se vraćali kući ne želim da se kajemo"


Zaostalu utakmicu 13 .kola  HT Prve lige na stadionu u Maksimiru igraju sutra, u srijedu od 17.05 sati Dinamo i Hajduk. Nakon Lovre Kalinića derbi je najavio trener Paolo Tramezzani.


Ovo nije uobičajena utakmica za Hajdukove navijače, što od Vas možemo očekivati sutra ?

– Znam to nije “normalna” utakmica, znam što ona znači. I za igrače, naravno. Mislim da imamo dobru atmosferu u pripremi, dobar fokus za utakmicu. Dobro i za mene jer je to prilika biti trener u ovakvoj utakmici. Imamo svoj put i možemo biti dobri sutra.

Hoće li Hajduk igrati više defanzivno, u posljednjim utakmicama je to donijelo rezultat. Hoćete li unatoč tome igrati svoju igru, ili ćete se prilagoditi Dinamu?

– Znam za rezultate proteklih sezona. Sutra bi volio da imamo bolji posjed lopte, volio bi stvari uvijek promijeniti na bolje. Sutra se pripremamo odigrati našu igru i bolji scenarij za nas.

Utakmica je posebna sutra, i svaka se igra za tri boda. Bili vas zadovoljio i bod?– Mi znamo što treba i u što vjerujemo. Kada sjednemo u autobus i budemo se vraćali kući ne želim da se kajemo. Volio da pokažu osobnost, karakter, duh svoje momčadi što je važno. tek tada možemo govoriti o drugim stvarima.

Dinamo u zadnjim utakmicama zabija ali i prima dosta golova?– Gledao sam utakmice Dinama protiv Gorice i Rijeke. 90 minuta traje jedna utakmica i moramo bit koncentrirani na dobro i loše na utakmici.

Ima li neka utakmica koju možete usporediti a doživjeli ste je u vašoj trenerskoj karijeri?

– Kvalifikacije za Ligu prvaka i Europa liga. osjeća ? Normalan. Kad sam došao u Split vozač me pitao znam li važnost ove utakmice. Ovo je test i za mene, želim da igrače osjete i moj duh pobjednika kao trenera na klupi.

Hoćete li zaigrati drugačiju formaciju nego u Šibeniku, onu 5-3-2?

– Ne.

Ima li ozlijeđenih ili igrača koji sutra ne igraju?

– Ne u ovom trenutku. Svi su na raspolaganju.

Atmosfera?

– Dobra. pričali smo o zadnjoj utakmici i mislim da smo na dobrom putu. Pokazali su momci na zadnjim treninzima da su spremni i na dobrom putu.

Koji su najopasniji igrači Dinama?

– Mnogi.  I na svim pozicijama. Dobra su momčad koja nekad igra individualni nogomet ali reagiraju kao momčad. Respektiramo svih.

Zaključio je trener Hajduka prije svog prvog derbija na klupi bijelih.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime