TORCIDA KUP Torcida Siromašna, STatisti i Hercegovac slavili: Večeras otvaraju veterani

Pogledajte rezultate i raspored večerašnjih utakmica

Rezultati jučerašnjih utakmica Torcida kupa:


19:20 – MNK Ploča Vodotermika Zadar vs. Trstenik (nastavak utakmice 2. kola) 3:1 
U nastavljenoj utakmici koja je bila prekinuta zbog kiše slavili su Zadrani. Trstenik je bolje ušao u nastavak susreta, vrlo brzo postigao pogodak za izjednačenje, ali ipak MNK Ploča Vodotermika postiže još 2 gola vrijedna prolaska dalje.

20:00 – STatisti vs. Baterijelo bandinjosi 6:3 
Prava golijada. Odličan meč u kojoj su obje ekipe pokazale želju za pobjedom. STatisti ipak pokretniji.

21:00 – MNK Ploča Vodotermika Zadar vs. Madunić bus 2:3 
Bus ne staje. Ekipa iz Zadra je povela, a na poluvremenu je Madunić imao gol prednosti. Vodotermika Zadar pokušala je i zadnjim atomom snage doći do izjednačenja, Madunić je svoj gol uspio sačuvati od trećeg zgoditka i stanicu je bliže željenom cilju.

22:00 – MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje vs. Torcida Istok CB Plava Kava 4:1 
U jednoj od najzanimljivijih utakmica trećeg kola ni majstorije Mostarlića nisu bile dovoljne za prolazak Istoka. Utakmica je krenula dosta žustro, Istok je imao inicijativu zahvaljući Mostarliću koji je par puta zaradio ovacije dobro popunjenih tribina. U nedostatku Marinovića, Fetića i Bogdanovića koji je imao ulogu voditelja, Istok drugo poluvrijeme nije imao šanse i Hercegovac minijaturama još jednog pravog pivota Gudelj Velage zasluženo ide dalje.

23:00 – Torcida Siromašna vs. Beach bar Cool Žnjan CB Leonardo 3:1 
Na kraju današnjeg dana Torcida osiromašila Beach bar. Hrabra partija kvartovske ekipe koja se odlično branila, a iz kontri je znala kazniti prošlogodišnjeg polufinalista.


RASPORED ZA SUBOTU, 29.srpnja

19:10 – Kljaci vs. MNK Pirovac ( veterani )
Današnji dan otvaramo utakmicom veterana. Kljaci su u prvom kolu bili slobodni, a ekipa MNK Pirovac je bila bolja od Našeg Hajduka.
20:00 – CB Chiba vs. Rico Taxi
Taxi nastavlja svoj put. Nakon uvjerljive pobjede u prvom kolu, u drugoj utakmici su nadigrali tradicionalno dobru ekipu iz Zadra i poslali je na biro. CB Chiba je Splitsku banku ostavila bez novaca, a tko će biti uspješniji u trećem kolu vidjet ćemo u 20:00.
21:00 – Autoshop Ćubić Kavana Carpe diem Trilj vs. Tortuga bar Zadar
Obje ekipe su uspješno odradile svoje zadatke u prva dva kola. Što nam u nastavku turnira može ponuditi Autoshop, može li njihova ponuda zadovoljiti ekipu koja dolazi iz daleke i egzotične zemlje koja igra dobar nogomet?
22:00 – Ogi transporti Darda vs. Fortuna Povlja 
Momci iz Povlja su pokazali da nije sreća glavni faktor zbog kojeg su u trećem kolu. Ekipa Ogi transporti Darda ima izvrsnu završnicu i ne propušta kazniti greške njihovih protivnika. Može li Fortuna naći rješenje za ubojiti arsenal koji krasi ekipu Darde?
23:00 – Baterijelo vs. MNK Blato na Cetini
Program zatvaramo utakmicom između kvartovske ekipe s Baterijela i MNK Blata na Cetrini. MNK Blato dodatnu snagu crpi iz elektrane, ali i Baterijelo ima svojih aduta.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0