TORCIDA KUP: Torcida Siromašna lovi pobjedu protiv Beach bara Cool Žnjan

Večeras nas očekuje 5 novih zanimljivih okršaja

Današnje izdanje Torcida kupa donosi 5 novih utakmica. Klupko se lagano odmotava…
19:20 – MNK Ploča Vodotermika Zadar vs. Trstenik (nastavak utakmice 2. kola) 
Ekipa iz Zadra ima vodstvo od 1:0. Nastavak utakmice koja je prekinuta zbog kiše.
20:00 – STatisti vs. Baterijelo bandinjosi
Očekuje se neizvjesna utakmica do samog kraja. Bandinjosi su u prošlom kolu preko penala došli u treće kolo, a STatistima trud nije bio uzaludan.
21:00 – MNK Ploča Vodotermika Zadar/ Trstenik vs. Madunić bus
Bus će trebati ubrzati ukoliko želi dalje. Nakon pobjeda u prva dva kola vrijeme je za bolje igre, bržu vožnju, a s obzirom da igraju protiv pobjednika iz utakmice koja se igra u 19:20 i koja će već biti na radnoj temperaturi trebat će od samog starta krenuti punim gasom.
22:00 – MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje vs. Torcida Istok CB Plava Kava
Možda i najzanimljivija utakmica trećeg kola. Ove godine dobro pojačani Hercegovci su u drugom kolu potpuno nadigrali opasni, nadolazeći val dobre Nove Generacije. Na drugoj strani će im stajati Torcida Istok. Osvajači iz 2015. godine, za koje u prošlom kolu nisu nastupili slovenski reprezentativci Mordej i Fetič, već ionako jaki kadar dodatno su osnažili Mostarlićem. Za neupućene: Mostarlić je nekadašnji igrač prve HNL i pravi futsal majstor na poziciji tzv. pivota. Predvođeni Marinovićem u derbiju prvog kola došli su do pobjede preko penala, a u drugom kolu bili su bolji od jake ekipe iz Hercegovine. Hoće li danas biti kompletni i u najjačem sastavu na još jednog jakog pritvinka? Odlična pozivnica za sve ljubitelje malog nogometa, pogotovo kad se zna da za njihovog današnjeg protivnika nastupa Slobodan Gudelj Velaga, koji je do sada dva puta proglašavan za najboljeg igrača kupa, te jednom nagrađen kao najbolji strijelac.
23:00 – Torcida Siromašna vs. Beach bar Cool Žnjan CB Leonardo 
Još jedna zanimljiva utakmica za kraj dana. Beach bar je u prva dva kola odigrao Cool partije, Još nisu primili gol, a zabili su ih čak 8. Prošle godine nisu primili gol sve do polufinala. Jasno je da će protivnik imati težak zadatak, ali ne i nemoguć, jer njihovo nogometno znanje je daleko od Siromašnog.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0