TORCIDA KUP Počinje bitka za završnicu

Pred sami kraj turnira tribine u Vukovarskoj su sve ispunjenije

Pred nama su tri dana vrhunskih utakmica finala grupa. Kako se polako približavamo završnici, Vukovarska je sve punija.


19:00 – Caffe bar Albatros vs. Zlatko Celent AŠ Kružni tok
Vidjet ćemo hoće li CB Albatros uspjeti visoko vinuti svoja krila i preveslati protivničku ekipu. Gledajući onako na prvu i jednoj i drugoj ekipi ždrijeb se otvorio, ali samo jedna će moći pronaći izlaz iz Kružnog toka.

20:00 – MNK Konoba Tomić Brač vs. Staari Vucibalun
Bračani su u prva dva kola izbacivali Vodičane i Šoltane. “Starci” se do sad nisu micali dalje od Splita. Ni sad ne idu daleko, pogled im seže do Brača. Dugogodišnji sudionici kupa kreću jedan na drugoga…

21:00 – Hula Hula Hvar CB Latina vs. Vole gradele
Gradele uz latino taktove? Nekako to baš i ne ide. Vjerojatno zbog toga, ždrijeb je spojio ove dvije ekipe jer ili će se gradelavati ili latino plesati, i jedno i drugo nikako.

22:00 – MNK Varoš Zadar vs. Fast Food Popay
Branitelj naslova ove godine izgleda još moćnije. Međutim, na kupu smo se već tisuću puta uvjerili da vrhunska igra ne garantira i prolaz dalje. Čeka ih MNK Varoš Zadar, prava, ozbiljna ekipa, čini se spremna za visoke domete. Međutim u finalu grupe C, samo je još jedno mjesto slobodno!

23:00 – Finale grupe F (Torcida Siromašna vs. Ogi transporti Darda)
Na kraju dana prva utakmica finala grupa. U trećem kolu Ogi transporti preko penala prošli dalje. Igraju dopadljiv nogomet, a kvartovska ekipa u prethodnom kolu torpedirala je prošlogodišnjeg polufinalista. Momcima iz 600 km udaljene Darde sigurno će biti drago ako još jednom budu trebali na put. “Siromasi” će pak s druge strane sigurno dati sve što mogu, ne bi li ugledali četvrtzavršnicu!


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0