TORCIDA KUP Penali nisu Fortuna

Danas Hajduk igra u Vinkovcima, a kup miruje

Jučerašnji dan Torcida kupa donio je mnoštvo zanimljivih susreta. Tako su gledatelji u Vukovarskoj imali prilike pogledati dvije utakmice na penale, a nije nedostajalo ni golijada.


REZULTATI:

19:10 – Kljaci vs. MNK Pirovac ( veterani ) 3:3 p 4:6
Slavit će se u Pirovcu. Nisu se predavali ni nakon 2 gola minusa, vraćaju se u susret jednim blitzkriegom. Na penalima su dočekali kiks Kljaka i to iskoristili.

20:00 – CB Chiba vs. Rico Taxi 2:3
Taxi Chibu spremio u gepek. Rico je imao 2 gola prednosti, CB Chiba se minutu prije kraja primakla na samo gol zaostatka, ali nije bilo snage za nešto više.

21:00 – Autoshop Ćubić Kavana Carpe diem Trilj vs. Tortuga bar Zadar 6:2
Triljani su od početka krenuli napadački i poveli već u 30 sekundi. Na odgovor Tortuge čekali smo 2 minute kada Maruna pogađa za 1:1. Nakon primljenog gola Autoshop Ćubić je zaigrao zrelije i zagospodario terenom što im je donijelo pobjedu u ovom susretu i prolaz u iduću fazu natjecanja.

22:00 – Ogi transporti Darda vs. Fortuna Povlja 2:2 p 6:5
Pobjednika smo dobili u udarcima sa šest metara. Ogi imao prednost od 2:0, ali upornost Povlja se isplatila i 2 minute prije kraja postižu izjednačujući pogodak. Ipak na penale snalažljivija ekipa Ogi transporti Darda.


23:00 – Baterijelo vs. MNK Blato na Cetini 1:4
Baterijelo zapeo u Blatu. Nakon 1:1 u prvom poluvremenu, MNK Blato postiže još tri gola i prolazi dalje.

Danas Hajduk igra u Vinkovcima, a kup miruje. Naprid bili!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0