Tonći Visković: Samo treba krenuti, a onda se sva vrata otvaraju

Proteklih godina, Tonći je kroz neformalnu inicijativu volonterski organizirao na desetke besplatnih radionica, projekcija, nastupa i drugih događaja te je u različitim prostorima okupio stotine mladih


Još jedan vikend na YouTube kanalu podcasta U Zoni donijela je novu pozitivnu priču. Treći gost podcasta bio je Tonći Visković, pokretač projekta Ubijmo dosadu u organizaciji udruge Momentum.


– Samo treba imati volje, treba krenuti, i vrata se krenu otvarati – objasnio je Tonći kako je započeo s organizacijom događaja i brojnih besplatnih aktivnosti koje su doprinijele ponudi i dostupnosti kvalitetnog slobodnog vremena mladih u Splitu.

– Proteklih godina, Tonći je kroz neformalnu inicijativu volonterski organizirao na desetke besplatnih radionica, projekcija, nastupa i drugih događaja te je u različitim prostorima okupio stotine mladih, a od nedavno na Turskoj kuli organizira i događanja festivalskog tipa. U gotovo sat vremena otkrio je gdje pronalazi motiv, od koga ima najveću podršku te kako publiku privlači na ubijanje dosade – kazao je Goran Biličić iz Info zone, otkrivajući da je Tonći i kandidat Info zone na aktualnom natječaju za Savjet mladih Grada Splita.

Podcast U Zoni dio je projekta Društveni prilozi, financiranog kroz program Europske snage solidarnosti, a osim na službenoj YouTube stranici (bit.ly/podcast_u_zoni), sve vezano uz podcast može se pratiti na Facebooku (facebook.com/podcastuzoni), Instagramu (instagram.com/podcast_u_zoni) i na web stranici infozona.hr/podcast.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
0
Hagić
3
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime