Tonći Kukoč ima novi klub: “Želim dati svoj doprinos, živim za nogomet”

Vratio se u hrvatski nogomet


Bivši nogometaš Hajduka, Istre, Mosora, Hrvatskog dragovoljca, Brescie, CSKA Sofije, Livorna, Coma, Zrinjskog Mostara, Honveda i Kisvarde Tonći Kukoč ima novi klub.


Kukoč se vraća na hrvatske nogometne travnjake. Sve je dogovorio s NK Opatijom u koju su gu doveli nogometaš Ivor Weitzer i predsjednik kluba Zoran Bogolin.

Informaciju je za Index potvrdio Kukoč kad su ga kontaktirali, a iskoristio je priliku i da po povratku pošalje poruku hrvatskoj javnosti.

“Pričao sam s nekim klubovima vani, ali nije se završilo. Ne želim više čekati. Ja volim nogomet i igrat ću ga dok god budem imao snage i zdravlja. Hvala Bogu za sada sam top. Bit ću do kraja sezone u Opatiji i dat ću sve od sebe, kao što sam uvijek radio u svojoj karijeri pa na ljeto što Bog da”, govori Kukoč pa dodaje:

“Vjerujem u sebe i znam što mogu. Drago mi je da sam se vratio u hrvatski nogomet, nije me briga koja je liga, mogla je biti i treća liga. Sramota je odustati, ostati kući i ništa ne raditi. Iskreno i mogao sam, imam za jesti i imam krov na glavom, ali nisam taj, želim dati svoj doprinos, živim za nogomet. To je moj život.”

 Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime