“TO JE ZNAK DA RADIMO DOBAR POSAO” Šibensko-kninska županija osigurala je 950.000 kuna za poduzetnike. Evo o čemu se radi

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima je i dalje otvoren

“Šibensko-kninska županija svake godine, u skladu sa svojim proračunskim mogućnostima, izdvaja određena sredstva kako bismo našim vrijednim poduzetnicima donekle olakšali poslovanje te ih potaknuli da ulaganjem u sebe, odnosno svoju opremu, dodatno napreduju. Prilikom ovakvih obilazaka, uvijek se uvjerimo kako su dodijeljena sredstva otišla u prave ruke te utrošena na najbolji mogući način, a to je znak da radimo dobar posao”, poručuju iz spomenute županije.


Obrtu za usluge grafičkog dizajna „F5“, vlasnice Franke Bujas (poduzetnica početnica koju dvije godine za redom sufinaciramo), Županija je ove godine odobrila iznos od 5.810,00 kuna za sufinanciranje kupnje poslovnog sowtwarea i redizajn web stranice, a Obrtu „NAVI DVA“, vlasnika Ivana Radmana, odobren je iznos od 16.410,00 kuna za sufinanciranje kupnje visokotlačnog perača.

Temeljem Javnog poziva za podnošenje zahtjeva za dodjelu poticajnih sredstava gospodarskim subjektima u 2021. godini odobren je, za 33 gospodarska subjekata, iznos od 242.000,00 kuna. Poticajna sredstva dodijeljena su za sufinanciranje marketinških aktivnosti, stručnog osposobljavanja i kupnju dugotrajne imovine; popis gospodarskih subjekata kojim je dodijeljena subvencija objaviti će se na službenoj internetskoj stranici Šibensko-kninske županije.

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima je i dalje otvoren te se može preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo Šibensko-kninske županije ili sa službene internetske stranice Šibensko-kninske županije. Poduzetnicima još stoji na raspolaganju iznos od 708.000,00 kuna. Sufinancirati se može do 80% prihvatljivih ostvarenih troškova, a najviše do 20.000,00 kuna.

Korisnici subvencija mogu biti: mikro, mala i srednja poduzeća sukladno Zakonu o poticanju malog gospodarstva isključivo obrti, društva s ograničenom odgovornošću, jednostavna društva s ograničenom odgovornošću i proizvodno uslužne zadruge (osim zadruga koje pretežito obavljaju ili većina zadrugara pretežito obavlja primarnu poljoprivrednu proizvodnju i ribarstvo), a koja su registrirana i djeluju na području Šibensko-kninske županije, te imaju najmanje 1 zaposlenog.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime