U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Dekra, za klijenta – Ericsson Nikola Tesla Servisi d.o.o., zapošljava više tehničara za terenske operacije (m/ž) u Splitu, Zadru, Šibeniku, Rijeci i Puli. Uvjeti za prijavu su srednja stručna sprema, osnovno znanje engleskog jezika, poznavanje MS Office „okruženja“, položen alpinistički tečaj za penjanje ili spremnost na polaganje nakon zapošljavanja, kao i samoinicijativnost i inovativnost. Ako se pronalazite u opisu, aplicirajte već danas.

TEI-MC d.o.o.,  službeni distributer ovlašten za prodaju i servisiranje LIUGONG građevinske mehanizacije, strojeva i opreme te POQUTEC hid. čekića, zapošljava menadžera prodaje / voditelja prodaje za građevinsku mehanizaciju i strojeve / Sales Managera (m/ž), u Splitu i Zagrebu. Od kandidata se očekuje planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje poslova prodaje na području cijele Hrvatske. Također, prodaja građevinske mehanizacije, servisnih usluga te naplata realizirane prodaje. Ukoliko se smatrate kompetentnom osobom za ovu poziciju, kliknite na link i prijavite se.

Tvrtka Bosmattom snabdijeva neprehrambenim robama markete i supermarkete, trgovine boja, željezarije, te rasvjetom trgovine elektromaterijala. Trenutno zapošljava komercijalista za rasvjetu i elektro materijal (m/ž) u Splitu i Zagrebu. Poslodavac osigurava ugovor na određeno/neodređeno nakon 3 mjeseca, auto i mobitel te stabilna primanja. Odlični razlozi da se prijavite. No, ukoliko vas više zanima pozicija terenskog komercijalista za neprehrambenu robu (m/ž) za rad na području Dalmacije, aplicirajte putem linka.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Splitu, Zadru i drugim hrvatskim gradovima zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.

METRO Cash & Carry vodeća je internacionalna kompanija u veleprodaji i najveća je prodajna linija unutar METRO AG, koja trenutno zapošljava prodavača (m/ž) u Splitu. Potrebna vam je završena srednja škola, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, visoka razina odgovornosti, kretivnosti i urednosti pri radu. Ako mislite da se uklapate u navedeni opis, provjerite više detalja na linku.

My Fides j.d.o.o., za hvarski restoran, u razdoblju od 15.09. do 15.11., zapošljava kuhara (m/ž) koji ima mogućnost lijepo zaraditi. Poslodavac nudi plaću u rasponu od 10.000 kn do 14.000 kn te plaćen smještaj i hranu. Trebate tek dvogodišnje radno iskustvo i poznavanje mediteranske kuhinje. Prijavite se.

Jet2.com Limited poznatiji kao Jet2, britanska je niskotarifna zrakoplovna tvrtka koja obavlja redovite i čarter usluge. Za svoj tim u Splitu zapošljava Restort / Airport Customer Helpera (m/ž). Očekuje vas izazovna zarada, a uz to i brojni treninzi i odlična atmosfera u timu. Okušajte svoju sreću klikom na link.

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju s dugogodišnjom tradicijom, zapošljava na 23 pozicije u Solinu, Zadru, Šibeniku i Dubrovniku. Traže se, između ostalih, glavni knjigovođa i knjigovođa (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), skladišno-transportni radnik, te brojni drugi djelatnici. Provjerite uvjete natječaja i aplicirajte na željeni.

Manpower, za klijenta – tvrtku Draco, traži osobu za popunu pozicije: specijalist lanca opskrbe (m/ž) u Solinu. Analizirat ćete tržište sirovina, pakiranja, roba i usluga širom svijeta za potrebe nabave, proizvodnje i logistike firme. Trebate VŠS/VSS ekonomske ili tehničke struke, iskustvo u poslovima nabave, izvrsnu analitičnost te visoko razvijene pregovaračke vještine. Pronalazite se u opisu? Javite se na ovaj natječaj!

Peran d.o.o. za tehničku zaštitu  traži samostalnog tehničara s licencom za zaštitara – tehničara (m/ž) u Zadarskoj županiji. Potrebno vam je iskustvo u instaliranju EAS sustava – uređaja protiv krađe te poznavanje održavanja sustava videonadzora i protuprovale. Minimalno obrazovanje koje trebate je srednja škola. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime