Thompsonov koncert u Trilju: Poslušajte kako sedam tisuća ljudi pjeva “Bojnu Čavoglave”

Pri kraju višesatnog koncerta publika je, očekivano, burno reagirala na Thompsonov najveći hit - "Bojnu Čavoglave"

U subotu navečer je gradskom stadionu “Luke” u Trilju održan spektakularan koncert Marka Perkovića Thompsona.


Koncert je započeo u 20 sati i 30 minuta, a sav prihod od ulaznica namijenjen je obitelji pokojnog hrvatskog branitelja, Damira Kelave. Na koncert su stigli fanovi ovog pjevača ne samo iz Trilja i Zagore nego i susjedne BiH.

Pri kraju višesatnog koncerta publika je, očekivano, burno reagirala na Thompsonov najveći hit – “Bojnu Čavoglave”. Izvedbu cijele pjesme možete pogledati i poslušati ovdje:

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

5 KOMENTARI

  1. Za Dom Spremni ajmo Ustaše ustajte iz groba slava NDH i Maksovim mesarima.Vratimo Ustašku stranku iz 1941.Treba progonit pedere,sexualce,ateiste,komuniste,partizane kono su živi i muslimane,pripadnike drugih sekti i progoniti sotoniste i vračare te stvoeit čistu Nezavisnu Državu Hrvataku.Ajm9 svi Za Dom Spremni.Neka pati kome Ustaša smeta.

  2. Za Dooooooommmm Spremni !Sprt partiji i Kapitalu slava NDH i Paveliću Ante paveliću počivao u miru🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷 Amen.Uovoj prokletoj vladavini HDZ-a i državnom vrhu treba zabraniti da se slavi 22.6 dan antifašističke borbe,treba alaviti 10.travnja.Pozivam sve Hrvate i Hrvatice tko je pravi Hrvat neka alavi 10 travnja dan kad je osnovana Nezavisna Država Hrvatska,ispričavam se na riječnik ako sam koga uvrijedio.Zbog Korupcije i Kapitala svi danas masovno iseljavaju iz Slavonije a sve je više Hrvata povratnika iz inozemstva.

  3. Hrvatski narode jestel svijesni da nas ova vlada mrzi i progoni iz zemlje da moramo odlazit raditi u imozemstvo gdje nikoga ne poznajemo ovo je korupcija i etnički progon cijele Hrvatske nacije.Zapošljavaju nam strance a nas bacaju podnoge u našoj Hrvatskoj zemlji jesul se za ovo borili Hrvatski branitelji ili za slobodnu zemlju u kojoj žive ili za zemlju u kojoj će biti progonjeni recimo dosta primimo se posla ili da vlada promjeni situaciju ili da je prisilno smijenimo ovako ne možemo dalje pali smo na 4 milijuna stanovnika,dokle ćemo ovako valjda dok nas ne istrijebe.Upozoravam vas ovo je politički progon i korupcija dosta je više ajmo hrvatski narode dižite se gdje got živili dajte glas protiv HDZ-a i stvorimo novu stranku koja će riješiti problem iseljavanja,zapošljavanja,obrazovanja,problem plaća i mirovine,problem zbog kojeg ženje češće idu na pobačaj treba i novca za brigu pri pomoći djeci,imamo i problem sa gospodarstvom,problem s otpadom ,klimom,zagađenjem mora i zraka,itd.HDZ lopovi

  4. Nemam ja ništa protiv dolaska stranaca ali zašto bi oni radili u našoj zemlji umjesto nas,zaboravio sam reć da nemamo dovoljno novaca i za izgradit kuću i uderit dvorište svaki dan svi slušamo kako vlada daje za projekte poput lečevice ili uređi anja stanova,plaža i drugih objekata i po 323 milijuma kuna a mi svi imamo po 3 ili 8 tisuća kuna,a naši šefovi firme iz svih zanimanja imaju po kojih tisuću kuna više.Zašto u hrvatskoj ne bi mjesećna plaća bila do 20 tisuća i zašto umjesto 4 miliona hrvatska ne bi trebala imati ili 20 ili 30 miliona stanovnika kao pola Turske,a imamo i problem sa sportom uglavnom nogometom,imamo slabe igrače gledajući na svijetske igrače.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime