TEŽE OZLIJEĐENA 71-GODIŠNJAKINJA Krenuo u rikverc, pa pregazio pješakinju

34-godišnji vozač nije bio oprezan

U prometnoj nesreći od 20. lipnja oko 9.40 sati u Šibeniku u Ulici Put gimnazije je teže ozlijeđena 71-godišnja pješakinja.


Do prometne nesreće je došlo kada je 34-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Opel Vectra, šibenskih registracijskih oznaka, vršio radnju uključivanja vozilom u promet vožnjom unatrag iz ograđenog dvorišta na kolnik, nakon čega sa vozilom vrši radnju kretanja vožnjom unatrag kolnikom te Ulice, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može obaviti bez opasnosti po druge sudionike ili imovinu u prometu, ne vodeći pri tom računa o položaju vozila, te o smjeru kretanja. Uslijed toga, zadnjim desnim kotačem vozila prelazi preko stopala 71-godišnje pješakinje, koja je s uzdignutog betonskog nogostupa s istočne strane kolnika započela prelaziti kolnik ulice preko obilježenog pješačkog prijelaza. Od siline udara vozila pješakinja je pala na kolnik.

Protiv 34-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime