Nevjerojatno primitivan ispad pojedinaca dogodio se u Dubrovniku. Čovjeku koji je ostavio električni automobil kod dubrovačkih zidina, prišli su nekakvi tipovi, i jednostavno iščupali punjač iz struje. Slučaj su objavili u Tesla motors Clubu Croatia i napomenuli da je Dubrovnik u raljama taxi mafije. Sve je komentirao i poduzetnik Saša Cvetojević koji je i veliki zagovornik električnih automobila: “Proputovao sam pola svijeta električnim autom, ali nigdje ovako nesto nisam doživio. To je nešto poput otpuštanja cima u luci”.

Javljaju se i drugi korisnici električnih automobila sa sličnim pričama i ljudi jednostavno ne mogu vjerovati da se ovakvo što može dogoditi. Objave prenosimo u cijelosti, prenosi Morski.

“SHARE! Dubrovačka Mafija!
Punjač za EV koji je grad postavio da bude dostupan svima trenutno je u raljama taxi mafije koji redovno sabotiraju punjenje vozila svih gostiju i namjerno zagradjuju izlaz lancima. Jedan naš TMCC Član je čuo za taj problem iz plugshare aplikacije i stranih foruma i išao je spreman sa skrivenom kamerom i uspio je sve snimiti na memoriju.
Sa slika je vidljivo da prilazi fosilni Golf 7 registarskih tablica #DU824IR, dvojica izlaze iz vozila i nasilno gase punjač. U par plugshare komentara se žena navodi kao naručioc sabotaže. Postaviš punjač na pravo mjesto i umjesto da vlasnik ode popit nešto, pojest nešto ili obići zidine dok puni, natjeraš ga da od straha sjedi u autu sat vremena i pobjegne dalje. Uskoro video”, pišu Tesla motors Croatia, koji objavljuju i fotografije počinitelja. 

“HEP zakupi mjesto, osigura struju, investira u punjac. Ali lokalna ekipa smatra da je to njhovo, pa tjera turiste i domace vlasnike elektricnih automobila. Ne kuže krkani da neki auto ima sentry mode pa te snimi dok, kao zadnja pizda, dodjes i ugasis punjenje i ištekaš auto Proputovao sam pola svijeta elektricnim autom, ali nigdje ovako nesto nisam dozivio. To je nesto poput otpuštanja cima u luci, mozda lokalni shvate o cemu pricam. To se, jednostavno, ne radi. U komentarima imate iskustva stranaca, kojima su onemogucavali punjenje. Pravi promotori turizma u najjacem hrvatskom turistickom brandu. Gradu koji je pretrpio najvece stete usljed corone i nedolaska turista, ovako se ponasaju prema onima koji dodju autom i to u posezoni.”, komentirao je Saša Cvetojević.

Niže pogledajte i na Facebooku objavljene fotografije, komentare. 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime