U prometnoj nesreći od 19. siječnja oko 20 sati u Tisnom 47-godišnji vozač osobnog automobila je zadobio teške i po život opasne ozlijede, zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 47-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Fiat, zagrebačkih registracijskih oznaka, krećući se lokalnom cestom 65032 (Tribunj-Ivinj) zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste, došlo do zanošenja vozila po kolniku, koje je u zanošenju prešlo na lijevu prometnu traku, nakon čega se vraća u desnu prometnu traku, preko koje izlijeće izvan kolnika, ispod razine kolnika za oko 1 metar, gdje prednjim dijelom vozila udara u visoko raslinje, a potom u betonski ogradni zid i zaustavlja se.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 47-godišnjeg vozača će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog.

Teško ozlijeđena žena u Vodicama

U prometnoj nesreći koja se dogodila 19. siječnja oko 22 sata na državnoj cesti D-8 u Vodicama je teže ozlijeđena 36-godišnja vozačica osobnog automobila.

Do prometne nesreće je došlo kada se 36-godišnja vozačica pri upravljanju osobnim automobilom Fiat Punto zadarskih registracijskih oznaka, nije kretala sredinom obilježene prometne trake, već vozilom izlazi sa sjeverne strane izvan kolnika, gdje prednjim dijelom udara u prometnu signalizaciju, koju ruši, nakon čega vozilom slijeće s te strane kolnika niz kameni potporni nasip kolnika na kameno zemljanu površinu ispod razine kolnika za oko 3 metra, gdje prednjim dijelom vozila udara u panj stabla bora, pri čemu dolazi do prevrtanja vozila na krov, koje se u prevrtanju zaustavlja na kotačima.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 36-godišnje vozačice će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime