TEŠKA NESREĆA NA A1 Olujna bura zatvorila promet: Kolnici vlažni i skliski, ima i snijega

Promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu

Teška prometna nesreća na autocesti A1 na 19+050 km između čvora Donja Zdenčina i čvora Jastrebarsko u smjeru Dubrovnika, promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.


Zbog olujnog vjetra za sav promet zatvoreni su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina), autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvora DELNICE i čvora Kikovica, Jadranska magistrala (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene, DC54 Maslenica-Zaton Obrovački, Paški most i most dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku.

Samo za osobna vozila otvorena je Jadranska magistrala (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja.

Na državnoj cesti DC1 između Vaganca i Ondića zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a na dionici DC1 brze ceste Klis Grlo-rotor Bilice zabrana je još za dostavna i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (I. i II. skupina).

Vozi se po mjestimice mokrim te vlažnim i skliskim kolnicima. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zbog snijega na kolniku zimski su uvjeti na dionici državne ceste DC218 Donji Lapac-Bjelopolje. Promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime