TAEKWONDO KLUB MARJAN Uvjeti po mjeri djeteta!

Vrhunska infrastruktura i vrhunski stručni kadar posljednjih 20 godina doveli su do 64 medalje na velikim natjecanjima, olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima, ali ono što je još važnije doveli su do socijalizacije stotina i stotina djece kojima se u život uvukao sport...

Taekwondo klub Marjan u Splitu djeluje na osam različitih lokacija u isto toliko dvorana od čega su četiri centra na raspolaganju sportašima 24 sata dnevno.


U suhim i grijanim dvoranama, opremljenim bogatom opremom i rekvizitima o njima brine stručni kadar koji broji nevjerojatnih 25 ljudi. Među trenerima je 11 kineziologa, a u klubu su na dispoziciji još i fizioterapeut i nutricionist. Vrhunska infrastruktura i vrhunski stručni kadar posljednjih 20 godina doveli su do 64 medalje na velikim natjecanjima, olimpijskim igrama, svjetskim i europskim prvenstvima, ali ono što je još važnije doveli su do socijalizacije stotina i stotina djece kojima se u život uvukao sport, koji su svoje prijatelje pronašli u sportu i na taj način se makli od kompjutora, noćnih klubova, alkohola.

Djeci pružamo mogućnost da se izgrade kao osobe i ostvare svoje snove, a roditeljima osam lokacija u gradu omogućava da svoje vrijeme troše kvalitetnije od vožnje, traženja parkinga i čekanja dok završi trening.

I zbog toga, upišite i vi svoje dijete u taekwondo klub Marjan.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime