Svjetski poznata novinarka najnovijim videom poručila: “Spasimo Osejavu”

Svjetski poznata zaljubljenica u Hrvatsku, prilikom posljednjeg posjeta našoj obali upoznata je s planom devastacije ovog prirodnog područja

Ashley Colburn, mlada Amerikanka, globalno poznata po dokumentarnim uratcima sa svojih putovanja i višestruko nagrađivanim najprestižnijim svjetskim nagradama u čijoj se kolekciji nalaze čak dva Emmija, dala je video podršku Građanskoj Inicijativi SOS Osejava.


Ashley Colburn Makarsku je posjećivala u više navrata, a posljednji put je snimila i promotivni video za Turističku zajednicu grada Makarske. Svjetski poznata zaljubljenica u Hrvatsku, koja je nerijetko tema njenih filmova, prilikom posljednjeg posjeta Makarskoj upoznala se s problemom projekta Platno na poluotoku Osejave, kojim se od strane gradske vlasti namjerava devastirati 30% jedinstvenog prirodnog područja zbog izgradnje sportskih terena koji bi išli na ruku privatnim hotelijerima.

Popularna Ashley podržala je građansku inicijativa na njoj svojstven način – video uratkom. Kao stručnjakinja za destinacijski menadžment, Ashley je prepoznala kvalitetu i ljepotu naše prirode te smatra da je jedino ispravno, zaštiti je. S obzirom na ugled koji Ashley uživa u svijetu promidžbe turističkih destinacija, izrazito smo sretni zbog njene podrške.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime