SVIĐA LI VAM SE OVA ‘STVAR’? Splitski pjevač predstavlja novu pjesmu: “Mirna i lagana balada te intimna priča”

[VIDEO] Ova mirna i lagana balada u kojoj Saša iskreno i vrsno vokalno pliva je intimna priča nastala u teškom životnom trenutku nakon gubitka majke. Poslušajte


Splitski pjevač Saša Jakelić nastupit će na ovogodišnjim Melodijama hrvatskog juga Opuzen 2021 sa svojom novom pjesmom ‘Da te pismon ispratin’ za koju sam potpisuje glazbu i stihove.

Aranžman potpisuju Roko Čekalović i Saša, a mix i mastering  je radio Dado Marušić. Na Opuzenskom festivalu Saša je čest gost još od davne 1995. godine gdje se redovito pojavljuje kao pjevač i autor te osvaja brojne nagrade.

Ova mirna i lagana balada u kojoj Saša iskreno i vrsno vokalno pliva je intimna priča nastala u teškom životnom trenutku nakon gubitka majke.

Ima nostalgičnu, ali i ohrabrujuću pozitivnu notu, obučenu u suptilni klavirski ‘jazzy’ aranžman.


„Ima san jako turbulentnu godinu s puno uspona i padova u koje se može nadodati i borba s Covidom. Pisma je izašla u trenu u jednon teškom momentu. Svatko ko je nekad izgubija dragu osobu može je još bolje razumit. Ovo je meni osobno jedna od najdražih autorskih pisama i nadan se da će pronać svoj put do publike“, rekao je Saša

Za rujan je planiran i izlazak Sašinog kantautorskog CD-a u izdanju Menarta.Novu pjesmu Saše Jakelića slušajte na digitalnim servisima: https://bfan.link/da-te-pismon-ispratin.

Sašu Jakelića možete pratiti i na njegovom facebooku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime