SVIĐA LI VAM SE? Hajduk predstavio novi dres povodom 110. rođendana

Povodom obilježavanja 110 godina Kluba


U povodu obilježavanja 110 godina Kluba, HNK Hajduk i njegov tehnički sponzor Macron, talijanski lider tržišta sportske opreme, pripremili su poseban dres koji ističe slavnu povijest, identitet Kluba te značaj i čast nošenja dresa na terenu i izvan njega.


Macron je još jednom potvrdio svoju vodeću ulogu u svijetu tehničkih sponzorstva. Za Macron, sport označava trud, znoj i snagu volje. “Work hard – play harder” nije samo moto tvrtke, već i filozofija koja nadahnjuje sve aktivnosti koje se provode za momčadi, sportaše i sportašice s kojima surađuju i specijalno za njih dizajniraju tehničke proizvode vrhunske kvalitete.

Posebno izdanje u povodu obilježavanja 110 godina Hajduka je dres zlatne boje. Na unutrašnjem dijelu dresa, na ovratniku, nalazi se posveta rođendanu Kluba koja uključuje grb i prigodnu oznaku godina 1911-2021. Prednju stranu dresa krase tri okomite trake u zlatnim tonovima s tankim dijagonalnim linijama. Crni silikonski logotip Macron Hero zauzima desnu prednju stranu dresa, dok je lijevo, na srcu, utisnut grb Hajduka u silikonskom tisku. Na samom dnu majice, njen unutrašnji dio ispunjen je trakom sa silikonskim natpisom „HAJDUK ŽIVI VJEČNO“. Na ovratniku sa stražnje strane nalazi se reljefno utisnuti natpis „HŽV“ (skraćenica od „Hajduk živi vječno“).
Natjecateljska garnitura zaokružena je kratkim hlačicama zlatne boje i zlatnim štucnama. Zlatne hlačice imaju bijeli rub, silikonski grb HNK Hajduk i crni Macron logotip. Sredinom štucni izvezen je natpis „hžv“ sa stražnje strane, a s prednje strane nalazi se Macron logotip.
Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
2
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
8
Molim?
3Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime