ŠVERC ORUŽJEM Priveli ga već treći put: Mišel Pavlović kod istražne sutkinje

Pavlović, inače vlasnik BMW-ovog autosalona u Bibinjama, je podsjetimo, već bio priveden pa pušten nakon ispitivanja zbog ilegalne trgovine oružjem, no istraga se u međuvremenu proširila



Mišel Pavlović (36) ponovno je uhićen zbog šverca oružja te je u subotu nakon privođenja pritvorskom nadzorniku u policiji u petak, sada priveden i istražnoj sutkinji Županijskog suda u Zadru.

On je podsjećamo, već bio priveden pa pušten nakon ispitivanja zbog ilegalne trgovine oružjem, no istraga se u međuvremenu proširila. Kako 24 sata neslužbeno doznaju od izvora bliskih istrazi, 8. studenog, kad je policija privela Pavlovića, još nisu znali za dodatnih tisuću komada streljiva koje je navodno prodao strastvenom lovcu koji se bavi i streljaštvom Mladenu Bencunu (46).

Istražuje se i jesu li vojni piloti počinili kakvo kazneno djelo na štetu oružanih snaga, što odrađuje vojna policija u suradnji s DORH-om, a istražit će se i jesu li civili Ivica Vlakić (42) i Mišel Pavlović poticali pilote na kaznena djela.

Vojni piloti, Ivan Krizman (40) i  Zdenko Košutić (41) te Mišel Pavlović (36) inače vlasnik BMW-ovog autosalona u Bibinjama i Ivica Vlakić  (42) bivši drugi zamjenik gradonačelnika u vrijeme Božidara Kalmete iz redova MODES-a, Zadranin Mladen Bencun (46) i Splićanin Boris Ercegović (52) prijavljejni  su za kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime