ŠVEĐANI DEMANTIRAJU HAJDUK? “Ne razumijemo Hajduk. Kačaniklić nije bio besplatan”

"Mogu samo reći da je izvršen transfer u punom smislu riječi te kako je Kačaniklić imao važeći ugovor s nama na još godinu dana", rekao je sportski direktor švedskog kluba


Hajduk je danas objavio da je potpisao Alexandera Kačaniklića, švedskog igrača koji je dosad igrao za Hammarby.


Iz splitskog kluba su napisali kako je Kačaniklić kod njih prešao besplatno, ali samo nekoliko sati nakon toga sportski direktor Hammarbyja Jesper Jansson demantirao je takvu informaciju za švedski FotbollDirekt.

“Čudno mi je da je Hajduk tako formulirao vijest, posebno s obzirom na to da se radi o povjerljivoj informaciji. Mogu samo reći da je izvršen transfer u punom smislu riječi te kako je Kačaniklić imao važeći ugovor s nama na još godinu dana”, rekao je Jansson, prenosi Index.

Novinari su ga zapitali znači li to definitivno da igrač nije otišao besplatno. “Neka svatko zaključi što hoće. Smijem reći samo ovo što sam vam rekao, to su povjerljive informacije”, zaključio je.

Kačaniklić bi za Hajduk mogao biti bingo. On je balkanska duša koja se ne predajePOTVRĐENO Kačaniklić novi igrač Hajduka: “Znam da sam došao u veliki klub sa sjajnim navijačima”Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
2
Hagić
2
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime