Novi Hajdukov Fan shop u centru Splita svečano je otvoren u četvrtak u 19.11 sati. Predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj prerezao je vrpcu, a svečanom otvorenju prisustvovao je kompletan stožer prve momčadi na čelu s trenerom Zoranom Vulićem te prvotimci Josip JuranovićJairo, Ante Palaversa i Ardian Ismajli.

Predsjednik Uprave Jasmin Huljaj je nakon službenog otvorenja pozdravio prisutne navijače, prolaznike i sve zainteresirane koji su se okupili pred vratima novootvorenog Hajdukovog Fan shopa.

– Ovo je mali dućan, ali za nas ima veliko simboličko značenje. Otvoren je na sjajnoj lokaciji, u centru grada, na putu koji vodi prema Poljudu, čime ćemo se još više približiti našim vjernim navijačima, ali i mnogobrojnim turistima. Posebno bih istaknuo naše zaposlenike koji su samo u mjesec i pol dana od ideje došli do realizacije. Ovim putem pozivamo sve kojima je Hajduk u srcu da posjete naš moderni Fan shop, posebno u sljedeća dva dana kada traju akcijska sniženja – kazao je ovom prilikom predsjednik Huljaj.

Fan shop Grad nalazi se na adresi Svačićeva 2, pored Hrvatskog narodnog kazališta Split, a dodajmo kako se Fan shop u Trajektnoj luci zatvorio. Radno vrijeme novog Fan shopa bit će od ponedjeljka do subote od 9 do 20 sati.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime