Sve više imena u parku: Osim ulaznica, u Odjelu za članstvo se i donira!

Danijel Antunović odlučio je svoje ime u tematskom parku osigurati već danas.

Nestrpljivost nekad nije mana. Pogotovo to nije slučaj kod Danijela Antunovića, koji nije želio osigurati ime u tematskom parku kroz mjesečne donacije, već je u projektu “Za sva vrimena!”odlučio sve srediti već danas.
– U prvoj akciji, s trećim dresom, donirao sam 2.000 kuna. Shvatio sam da mi za osiguranje mjesta u tematskom parku treba još pet i po tisuća kuna, i kako sam sad bio u mogućnosti, odlučio sam uplatiti odmah-, kaže Danijel, očekivano dugogodišnji član Hajduka.
Jasno, kući je otišao sa svim prigodnim zahvalama koje dobijaju sudionici projekta “Za sva vrimena!”, ali kako sam kaže, nisu zahvale i pokloni ono zbog čega se on i mnogi odlučuju na doniranje.


Primarno je to onaj osjećaj da se radi nešto pozitivno i za klub i za navijače, ali i za grad. Jer, nema sumnje, tematski park bit će mjesto koje će uljepšati i Split te biti njegov prepoznatljivi simbol.
Prepoznali su to mnogi, koji su kao i Danijel iskoristili priliku kupnje ulaznice da se priključe nastavku projekta otkupa dionica bilo kroz mjesečne donacije bilo jednokratnom uplatom iznosa po želji na posebnom pultu u Odjelu za članstvo.
Priključiti se možete u Odjelu za članstvo na Poljudu (08-20h) ili putem jednostavne web forme na www.nashajduk.hr . Sve donacije se zbrajaju za glavnu zahvalnicu donatorima – tematski park na Poljudu s imenima donatora.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0