SVAKA VAM ČAST Djelatnici PU splitsko-dalmatinske prikupili više od 70 tisuća kuna za stanovnike potresom pogođenih područja

Policajci su individualno pomagali i priključivali se brojim humanitarnim akcijama kako bi odjećom, hranom i ostalim potrepštinama pomogli ljudima


U ovom teškom vremenu za sve građane koji žive na područjima pogođenim potresom, svjedoci smo kako ljudska dobrota nema granica. Činjenica je kako smo krajem 2020. godine svjedočili katastrofalnim razaranjima u Sisku, Petrinji i Glini i nitko nije mogao ostati ravnodušan na snimke srušenih domova i uništenih gradova. Svaki građanin je pomogao, pa tako i policajci, svatko onoliko koliko je mogao i kako je nabolje znao.


Policajci su individualno pomagali i priključivali se brojim humanitarnim akcijama kako bi odjećom, hranom i ostalim potrepštinama pomogli ljudima.

– Djelatnici Postaje granične policije Trilj su odmah nakon potresa započeli s prikupljanjem pomoći, te su već u prvim danima siječnja za obnovu porušenog područja uplatili 6 tisuća kuna. Djelatnici Prve policijske postaje Split prikupili su novčana sredstva za kupnju 65 grijalica koje su odnijeli u Petrinju i Sisak. Djelatnici Policijske postaje Sinj pokrenuli su humanitarnu akciju kojom će novčano pomagati jednog kolegu u Policijskoj postaji Petrinja na način da će slijedećih šest mjeseci prikupljati novčana sredstva i uplaćivati mu na račun kako bi bio u mogućnosti lakše i brže obnoviti svoj dom.

Kolege Postaje aerodromske policije Split sjetile su se svog kolege koji je prije desetak godina dolazio tijekom ljeta na ispomoć, a u potresu mu je oštećena kuća u kojoj sada nije moguće stanovati, pa su samoinicijativno prikupili 5 tisuća kuna za potrebe uređenja i obnove.

Također, u Policijskoj postaji Makarska djelatnici su pokrenuli akciju prikupljanja novčanih sredstava koja je još uvijek tijeku.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska, u suradnji sa sindikatima i IPA Regionalni klub Splitsko-dalmatinska pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja financijske pomoći našem kolegi koji sa svojom obitelji živi na području Petrinje, a čija obiteljska kuća je nakon razornog potresa neuvjetna za život.Tijekom 20 dana trajanja akcije djelatnici Policijske uprave splitsko-dalmatinske prikupili su do sada ukupno 65 tisuća kuna.

Novac će biti uplaćen našem kolegi i nadamo se da će se uskoro sa svojim obitelji moći vratiti u svoj dom. U ovoj akciji sudjelovali su djelatnice i djelatnici svih policijskih postaja i svih ustrojstvenih jedinica. Djelatnice i djelatnici ove PU pokazali su veliko srce, solidarnost i humanost koja je za svaku pohvalu. Zahvaljujemo se ovim putem svim djelatnicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske koji su organizirali akcije i nesebično sudjelovali u svakoj akciji prikupljanja pomoći – piše na stranicama PU splitsko dalmatinske.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime