Sutra završna konferencija projekta ”Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal”

Inicijator projekta je Hrvatska udruga poslovnih žena Krug - Ogranak Split, koja ga je provela u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom Županijskom komorom Split, te uz potporu Splitsko-dalmatinske županije i HBOR-a

Sutra (utorak) će se održati završna konferencija projekta ”Razvoj poduzetništva žena kroz intelektualni kapital kao potencijal” u 12 sati u HGK Županijskoj komori Split. Konferencija je zadnja u nizu aktivnosti Projekta namijenjenog županijskim poduzetnicama s ciljem njihove edukacije o važnosti upravljanja intelektualnim kapitalom u poslovnim subjektima u kojima su vlasnice ili se nalaze na upravljačkim položajima.


U sklopu projekta održano je tijekom svibnja 2017. u Splitu i Makarskoj šest besplatnih edukacija čije su glavne teme bile različiti nematerijalni čimbenici koji predstavljaju poslovni potencijal i u konačnici donose (materijalni) kapital, poput inovacija i kretivnosti, sinergije u turizmu te postizanja zadovoljnih gostiju.

Na završnoj konferenciji će se analizirati i rezimirati projekt, podijeliti iskustva te će se isti zaokružiti prigodnim druženjem i umrežavanjem.

Dolazak je potrebno potvrditi na e-mail aradic@hgk.hr, odnosno na tel. 321-123, 
Adriana Radić Brzović.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0