SUPER IDEJA ZA DARIVANJE OVOG VALENTINOVA: Proljetni hit koji morate isprobati

Za sve one frajere koji su se pitali kad će Solidea i za njih osmisliti čarapu koja lijepo izgleda i koja pruža kompresiju tijekom sjedenja ali i hodanja, dobra vijest! Veljača je u znaku SOCKSforYOU BAMBOO dokoljenki za muškarce i žene napravljenih od posebne tkanine izrađene u Solidea laboratoriju!


Solidea unisex proljetni hit koji isprobajte ovog Valentinova – vrijeme je za SOCKSforYOU BAMBOO!


Upoznajte Solidea tkaninu, jedno od najfinijih prirodnih vlakana biljnog porijekla, od bambusove viskoze od koje su izrađene unisex dokoljenke. Njihova je kompresija zajamčena poliamidnim i elastanskim slojem zatvorenim između dva sloja bambusa, za posebno ugodan osjećaj u dodiru s kožom, odnosno, unutarnjim i vanjskim dijelom čarape. Ova struktura stvara “mikrookruženje” u tkanini koje omogućuje prozračnost i termoregulaciju kako bi koža uvijek bila suha.

SOCKSforYOU BAMBOO napravljene su od materijala koji se ističe svojom održivošću: uzgoj ne uključuje gubitak resursa i ne zahtijeva pesticide i gnojiva. Zahvaljujući njegovoj upotrebi moguće je izraditi ​​vrlo lagane i prozračne tkanine, sposobne održati optimalnu tjelesnu temperaturu, kao i antimikrobna i antibakterijska svojstva.

U liniji Socks for you, istraživanje materijala kombinira se s prepoznatljivim talijanskim dizajnom. Uz osnovni model (OPERA) u crnoj ili bordo boji, dostupan je i drugi model u crnoj boji (TYPE) s motivom slova abecede.Revolucionarna troslojna tkanina koja kombinira djelovanje graduirane kompresije s mekanom teksturom i potpunom udobnošću prirodnih bambusovih vlakana, a ono što oduševljava je činjenica da dokoljenke dolaze i u velikim brojevima, do broja stopala 49. Gdje kupiti? 

U ljekarnama i putem web shopa.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime