Mali nogomet u Zadru s prijateljima za odmor od naporne sezone u Monacu. Bila je ovo klupska polusezona koju Danijel Subašić želi što prije zaboraviti. Ozljeda ga je udaljila od terena, a njegov Monaco je u teškoj situaciji.

– U Monacu nisam zadovoljan, nisam branio, bitno da se spasi klub bitan je klub – kazao je za RTL Subašić.

Ozljeda je sada iza njega i već jutros morao se vratiti treninzima i napornom radu kako bi se vratio u formu i pomogao klubu u borbi za opstanak. Dolazak velikog Thierry Henry na klupu Monaca činio se kao dobar potez, no ispalo je posve drukčije.

– Bio je igrač i razumije igrače. Bit će lakše njemu – tvrdi Subašić.

Sada se može u potpunosti posvetiti klupskim obvezama jer ljetos se oprostio od reprezentacije i ostavio je, kaže u dobrim rukama Lovri Kaliniću koji je, čim je postao nova ‘vatrena jedinica’, došao i do transfera u toliko željeni engleski nogomet dovela ga je Aston Villa.– Kale je super. Ovim putem mu čestitam na transferu – kazao je Subašić.

Ponosan je Subašić i na svog Zadranina Luku Modrića s kojim je igrao još u najmlađim danima.

– Ponosan i sretan jer znam od kuda je krenuo. Krenili smo skupa, sad je tu gdje je i zaslužio je sve – kazao je Subašić za RTL.

Nakon kratkog predaha Subašiću su misli već u Monacu jer klub treba njegovu pomoć i obrane kakve je pružao na Svjetskom prvenstvu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime