Subašić je najbolji golman u Francuskoj!

Ovu nagradu dodjeljuje udruga profesionalnih nogometaša u Francuskoj, a naš Danijel tek je drugi stranac kojem je to pošlo za rukom

Hrvatska reprezentativna ‘jedinica’ i prvi golman Monaca, Danijel Subašić, proglašen je za najboljeg golmana Ligue 1. Ovu nagradu dodjeljuje udruga profesionalnih nogometaša u Francuskoj, a naš Danijel tek je drugi stranac kojem je to pošlo za rukom.


U trenutku svoje najveće sreće, zahvalio je svojim najbližima, ali nije zaboravio ni bivše trenere Pinčića i Matkovića te fizioterapeuta Mikulića koji su mu pomogli u karijeri.

Naslijedio je reprezentativca Francuske Stevea Mandandu koji je osvajao nagradu posljednje dvije godine, a jedini golman stranac koji je nagrađen ovom nagradom bio je PSG-ov Talijan, Salvatore Sirigu. Naš golman je ujedno i prvi vratar u povijesti Monaca koji je izabran kao najbolji.

Monaco će ove sezone osvojiti svoj prvi naslov nakon 2000. godine, a Subi će to biti prva titula prvaka u karijeri. Sjajna sezona moćnog Monaca iznjedrila je pored Danijela još dva laureata. Najbolji je mladi igrač lige, pogađate… Kylian Mbappe! Tu se nema što reći, nema niti 20 godina, već vrijedi 90 milijuna eura. Najbolji trener je glavni projektant čuda, portugalski trener Leonardo Jardim, piše 24 sata.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0