STYLING Popularna voditeljica predstavila prezgodne modele za novu kampanju: “Ovo je apsolutni hit”

Vlasnica salona iz Splita otkrila je tajnu ekstenzija prekrasnih modela


Godina iza nas bila je prepuna izazova. Svaka industrija pa tako i ona beauty, doživjela je svojevrsnu promjenu i novonastalu situaciju kojoj se trebala prilagoditi. Saloni za uljepšavanje su i inače oaze mira za svaku ženu, a u ovim nepredvidivim danima, postali su još veće utočište i bijeg od stvarnosti. Promjene su često dobra stvar, a nova frizura ponekad na simboličan način označava i novi početak.


Tako zagrebački LaRita Studio njeguje ‘full service’ koncept u kojemu već šest godina uživaju mnoge klijentice. Kada ga je otvorila, lijepa voditeljica Iva Jerković zamislila ga je kao mjesto na kojem svaka žena može pronaći nešto za sebe, a ujedno biti opuštena i osjećati se ugodno i zadovoljno.

– Ovo je moj bijeg od svakodnevice i uživam vidjeti njegovane i zadovoljne modele s osmijehom na licu. Lijepa kosa, profesionalna šminka, uredni nokti i obrve, to su ona prava ženska posla u kojima sve zaslužujemo uživati – kaže  Iva Jerković, vlasnica LaRita Studia.

Njegovana i bujna kosa čežnja je svake žene jer kako kažu, ona je poput nevidljive krune koju ne skidamo. Velika novost u LaRiti su upravo najkvalitetnije ruske ekstenzije prave kose – naziva Dream Hair.

– Tajna ovih ekstenzija je u tome što je to kosa koja nije tretirana kemikalijama niti je bojana, a za njezinu daljnju obradu i nijansiranje, brine tim stručnjaka. Kosa koju nudimo trenutno je apsolutni hit te je ujedno i najkvalitetnija koja se može pronaći na tržištu. AK Hair i LaRita Studio – dodaje Ana Krstulović, vlasnica salona AK Hair iz Splita i osnivačica Dream Haira.

Ovaj tekst jednostavno je neizbježan, zbog predivnih modela koje je Iva Jerković angažirala za svoju kampanju. Uz nju i Anu Krstulović, na fotografijama su još modeli Angela Blaće, Karla Rinčić i Nuša Prižmić.



Modele je fotografirala Matea Smolčić Senčar, za styling je zaslužan Petar Trbović, za make up LaRita Studija Jelica Miškić, a za kosu ovog studija Marina Komljenović.

 



Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
2
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime