Studentica se udala za 80-godišnjeg muškarca: On je vrlo pažljiv ljubavnik

Par uživa i međusobno se nadopunjuju, a jedini problem koji imaju jest to što suprugu često mora objašnjavati kako tehnologija danas funkcionira


Terzel Rasmus, 29-godišnja studentica prava iz Cape Towna u Južnoj Africi upoznala je 80-godišnjaka Wilsona 2016. godine i ludo se zaljubila.


“Wilson je doslovno ušetao u moj život”, rekla je za Daily Mail. “Upoznali smo se na jednoj proslavi lokalnih novina gdje sam ja kao novinarka fotkala tu večer. Kad sam završila s poslom sjela sam da odmorim i on mi je prišao preko plesnog podija i pitao me može li sjesti kraj mene. Otad se nismo razdvojili”, dodala je.

Terzelina majka, koja je od Wilsona mlađa 24 godine, dala im je svoj blagoslov, kao i Terzelin sad već pokojni otac. Par se vjenčao već iduće godine, a svjedok ceremoniji bila je Wilsonova 56-godišnja kćer.

“Wilson je pažljiv ljubavnik, a jedna od prednosti naše veze je to što ne moram igrati ulogu pomajke njegovim kćerima jer su gotovo 30 godina starije od mene”, kaže Terzel i dodaje kako joj je veza s Wilsonom prva ozbiljna ljubavna veza, a prije njega nije o tako nečemu ni razmišljala.

Wilsonu je njegova prva žena Nelly, koja je preminula 2002. godine, bila također prva ozbiljna veza, a nakon njene smrti nije izlazio s drugim ženama sve dok nije upoznao Terzel. Nadao se da će pronaći osobu koja će brinuti o njemu u starosti, javlja Index.

Par uživa i međusobno se nadopunjuju, a jedini problem koji imaju je, kaže Terzel, to što Wilsonu često mora objašnjavati kako tehnologija danas funkcionira.Moja reakcija na članak je...
Vau
2
Haha
9
Hagić
5
Hmmm
1
Plač
6
Grrr
2
Molim?
10Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime