Jutros je oko 8:05 kod Senja došlo do teške prometne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi.

Do prometne nesreće je došlo na Jadranskoj magistrali kod Sibinja Krmpotskog, potvrdila  je za Index glasnogovornica PU primorsko-goranske.

Očevid je trajao satima, a policija je poslijepodne objavila detalje o nesreći.

Nesreća se dogodila kada je 68-godišnji vozač osobnog vozila marke Opel, krećući se u smjeru Senja prešao na suprotnu stranu kolnika te je udario izravno u osobno vozilo marke VW Polo, talijanskih nacionalnih oznaka, koje se kretalo iz suprotnog smjera.

Troje poginulih iz jednog auta

Na mjestu nesreće, uz spomenutog 68-godišnjeg vozača, poginule su i dvije putnice iz vozila, starosti 70 i 93 godine. Zbog zadobivenih teških ozljeda, troje talijanskih državljana iz Pola prevezeni su u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći.

– Točan uzrok nesreće i okolnosti koje su do nje dovele utvrdit će se nakon što budu provedene sve potrebne mjere i radnje – piše policija.

Promet navedenom dionicom ceste tijekom provedbe očevida, kojim je rukovodila zamjenica ODO Rijeka, odvijao se naizmjence jednim prometnim trakom od 9 do 12 sati kada je normaliziran.

– I ovom prilikom pozivamo na veći oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa sve sudionike u prometu, a osobito vozače, kako bi se smanjile mogućnosti izazivanja prometnih nesreća s najtežim posljedicama – upozorava policija.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime