U Beogradu u nedjelju eksplodirao je automobil u kojem je bio muškarac kojeg se povezuje s ubojstvom srpskog odvjetnika.

Beogradom je u nedjelju oko 12 sati odjeknula eksplozija.

U eksploziji automobila teško je ozlijeđena jedna osoba, potvrdili su iz Hitne pomoći. Neslužbeno se doznaje da je u automobilu bio S. S. na kojega je u kolovozu već pokušan atentat. Nagađa se da je ispod njegova vozila postavljena bomba, a sve zbog povezanosti s ubojstvom srpskog odvjetnika Dragana Miše Ognjenovića.

Srpski portali pišu da je u automobilu bila i Kolumbijka. Svjedok eksplozije je za Blic izjavio da je detonacija bila strašna, a nakon nje je uslijedila jeziva scena.

– Sjedio sam u kafiću s prijateljem nekih pedesetak metara od nesreće, kad se čula snažna eksplozija. U trenutku sam pomislio da se nešto obrušava na mene. Još nisam ni shvatio što se dogodilo, kad se čulo zapomaganje i vrištanje djevojke. Mislim da je Španjolka u pitanju, nije govorila srpski – rekao je svjedok za Blic.

Dodao je da je muškarac ležao na ulici krvav, a pored njega je sjedila djevojka koja je s njim bila u automobilu, i zapomagala.

– Ubrzo su stigli vatrogasci i policija, a momak i djevojka su prevezeni kolima hitne pomoći. Momak je odvezen bez desne noge. Strašna eksplozija i jeziva scena – ispričao je svjedok.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime