Stožer kaže da sankcioniranje nije u njihovoj nadležnosti: “Ne znamo mjesto i vrijeme snimke”

"Ukoliko je došlo do kršenja epidemioloških mjera, nitko ne smije biti izuzet od sankcija", ističu u Stožeru


Konoba Željka Keruma “Pršut” u Kaštelima dobiva nevjerojatnu promociju posljednjih dana i sati. Naime, nakon što je procurila video snimka iz spomenute konobe koja je nastala 23. siječnja, ne prestaju se nizati reakcije.


O rođendanskoj proslavi na kojoj su sudjelovali poznati splitski suci, oglasio se danas Vrhovni sud, a stigla je i reakcija Stožera civilna zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

REAGIRAO VRHOVNI SUD Packa po prstima za suce koji su sudjelovali na tulumu Ivice Mornara u Kerumovoj konobi

“Stožer CZ SDŽ nije zaprimio nikakav zahtjev za održavanjem bilo kakvoga okupljanja. Sa spomenutim slučajem smo upoznati putem medija kao i ostala javnost, iako ne znamo mjesto i vrijeme nastanka spomenute snimke, ni sudionike toga sastanka.Bilo kakvi mehanizmi sankcioniranja nisu u nadležnosti Stožera CZ.

Epidemiološke mjere vrijede za sve bez iznimki. Ukoliko je došlo do kršenja epidemioloških mjera, nitko ne smije biti izuzet od sankcija”, stoji u službenom priopćenju Stožera.Nešto ranije, događaj je komentirao i sam Kerum.

– Mislio sam ne komentirati događaj u Kaštelima ali novinari stalno zovu pa moram. Znači, ja u konobu nisam zvao nikoga niti se ikako čujem s ikim od spomenutih ljudi, čak ni s Mornarom.

Mene je pitao Damir Karaman može li doć Mornar sa svojom ekipom s nogometa, naravno da sam dozvolio.

Kad su ti ljudi otišli, ostao je samo jedan kojeg isto ne znam, ja sam kao inače zapjevao jer volim pjevat, za sve ostalo pitajte Karamana jer je on doveo tog kretena koji je to snimio – kazao je Kerum, bez dlake na jeziku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
7
Molim?
2

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime