Stožer jedne županije traži odgodu dopuštenja rada casina

S ciljem očuvanje trenutno stabilne epidemiološke situacije


Stožer civilne zaštite Primorsko-goranske županije uputio je u petak prijedlog Nacionalnom stožeru da se odgodi otvaranje casina, automat klubova i uplatnih mjesta za klađenje na području te županije.


“Stožer civilne zaštite Primorsko-goranske županije uputio je prijedlog Nacionalnom stožeru da donese Odluku o uvođenju nužne epidemiološke mjere za područje Primorsko-goranske županije, koja se odnosi na zabranu rada casina, automat klubova i uplatnih mjesta za klađenje. Predloženo je da odluka stupi na snagu 15. veljače i da traje do 28. veljače 2021,” navode u priopćenju.

I istarski Stožer civilne zaštite ranije danas je, s ciljem očuvanje trenutno stabilne epidemiološke situacije, poslao zahtjev Nacionalnom Stožeru za odgodu primjene Odluke o dopuštenju rada kladionica, kladomata, automat-klubova i casina, uz poštivanje epidemioloških mjera, na području te županije na razdoblje od 14 dana.

Prema jutrošnjim podacima primorsko-goranskog Stožera, u toj je županiji u posljednja 24 sata potvrđena zaraza koronavirusom kod 37 osoba, a testirano je 407 uzoraka.

Aktivnih je 418 slučajeva zaraze, a u riječkoj bolnici se od covida-19 liječi 35 osoba.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime