Otprilike 11 sati od nemilog događaja na Markovu trgu, počeo je pretres dviju obiteljskih kuća i gospodarskog objekta Bezukovih.

Detaljno se češlja imanje kako bi se otkrilo krije li kakvu zaboravljenu tajnu iz ratnog vihora. Također je još utvrđuje odakle 22-godišnjaku automatska puška s kojom je pucao po zgradi Vlade te pištolj kojim je presudio sebi.

Ulična rasvjeta u Kletištu je slaba, odnosno gotovo da je i nema, pa se velo imanje sve do ruba šume pretražuje metar po metar uz pomoć velikih reflektora. Ne žele ništa prepustiti slučaju, a ožalošćeni članovi Danijelove obitelji s maskama na licima te pognutih glava kreću se uz policajce.

Policija se trenutno fokusirala na dva velika spremnika kukuruza i na štagalj gdje su domaće životinje.

Trenutno se pretresa dio imanja koji je ostavština, kako su rekli mještani za Jutarnji list, Danijelove pokojne bake. Nakon toga će se krenut u pretres obiteljske kuće preko puta ceste iz koje je jutros izašao posljednji puta.

Nakon jednog sata, policajci su iz kuće počeli iznositi vreće u kojima se obično nose izuzeti dokazi. S obzirom na duguljastu formu jedne od vreća u istoj bi se mogla nalaziti puška.Što su sve policajci oduzeli i što će još sve pronaći jer pretres temeljem sudskog naloga se nastavlja do kasno u noć, biti će poznato sutra.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime