Stipica: “Iskreno i od srca želim dati sve za Hajduk”

Hajdukov vratar je napomenuo kako im je cilj napredovanje u novoj sezoni u kojoj priželjkuje bolje rezultate nego prošle sezone.

Nakon današnje prozivke igrača za pripreme za nadolazeću sezonu, vratar Hajduka Dante Stipica prokomentirao je što očekuje  od nove sezone, Europa lige, te je odgovorio i na medijska šuškanja o mogućem rastanku s Poljudom.


Hajdukov vratar kazao je kako su imali dovoljan broj dana kako bi se odmorili i krenuli s pripremama za novu sezonu.

– Krećemo s našim trenerom i istim sastavom stručnog stožera. Na nama je samo da radimo i da maksimalno dajemo sve od sebe na svakom sljedećem treningu Hajduka – kazao je Stipica.

Hajdukov vratar je napomenuo i kako im je cilj napredovanje u novoj sezoni , u kojoj priželjkuje bolje rezultate nego prošle sezone.

– Srušili smo rekorde po osvojenom broju bodova i golova, tako da mislim da nam je to jedna vodilja koja će nam sutra donijeti i bolje mjesto na tablici. Moramo ozbiljno shvatiti pripreme i biti u optimalnoj fizičkoj, psihičkoj i taktičkoj spremi kako bi svladali prve izazove – kazao je.

Na pitanje koliko je fokusiran na priče da je među onim igračima koji će možda napustiti klub, splitski vratar je kazao da je maksimalno fokusiran jedino na Hajduk, te da je jedan od njegovih snova ispunjen.  Taj san je da je postao vratar Hajduka, kluba u kojem je i navijač.


– Profesionalac jesam, ali iskreno i od srca želim dati sve za ovaj klub – kazao je Stipica.

Izvlačenje ždrijeba u ponedjeljak za Europa ligu, Stipica je također  komentirao: – Obzirom da na to ne možemo utjecati i nemam nekih želja, kada ždrijeb izbaci protivnika za njega ćemo se maksimalno pripremiti. –Ponovni dolazak Radoševića i Pešića, Stipica je komentirao riječima kako se nada da će se što prije uklopiti u sredinu koja im i nije baš strana, jer svi oni imaju jedan cilj, a to je da budu jedan pravi Hajduk.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0