Najbolja studentica visoke škole Aspira koja je nagrađena stipendijom koja joj omogućava nastavak školovanja na jednom od najboljih i najuglednijih fakulteta u području hotelijerstva i ugostiteljstva, fakultetu Hotel Institute Montreux u Švicarskoj poslala je opširno pismo u kojem opisuje svoje utiske i oduševljenje od kojeg dio želimo prenijeti široj javnosti kako bi približili mogućnosti koje pruža visoka škola Aspira svojim studentima koji žele steći kompetencije i iskustva koje će im pomoći u daljnjem budućem profesionalnom razvoju.

„Studirati u zemlji kao što je Švicarska vjerojatno je san svakog ambicioznog studenta. Započela je svoje pismo i nastavila.. Hotel Institute Montreux, jedan od najboljih i najuglednijih svjetskih fakulteta u području poslovanja i ugostiteljstva, osjeća se profesionalnost i neopisiva dobrodošlica od strane osoblja fakulteta  ali i starijih studenata, što svakom studentu daje osjećaj važnosti, podiže razinu samopouzdanja te se od prvog trenutka javlja osjećaj pripadnosti novoj obitelji, kako nas oni vole zvati. Iako se sve studente smatra jednakima, moram priznati da sam se u par navrata osjećala čak i više dobrodošla od ostalih, s obzirom na to da su svi profesori i ostali djelatnici oduševljeni činjenicom da među članovima svoje obitelji imaju studenticu koja je stipendirana u punom iznosu od strane svog fakulteta, u ovom slučaju Visoke škole Aspira, te smatraju to puno većim postignućem od ostalih koji su platili poprilično veliki iznos kako bi se ovdje školovali. Ovo je prvi primjer ovakve suradnje s nekim fakultetom. …“ poručila je Antonija Kapetanović iz Švicarske.

Visoka škola Aspira jedna je od rijetkih visokoškolskih obrazovnih institucija koja ima potpisanu suradnju s prestižnom grupacijom Swiss Education Group. Ona okuplja najbolje svjetske fakultete iz područja hotelijerstva i turizma: Hotel Institute Montreux, Cesar Ritz Colleges, Culinary Arts Academy, School of Hotel Management, Swiss Hotel Management School te ima razvijenu suradnju s hotelskim lancima poput Hiltona, Armani hotela, grupacije Hayatt, Marriott, Kempinski hotela, Four Seasons, Starwood i brojnih drugih.

Nastavak studija na tako prestižnim fakultetima donosi brojne pogodnosti za Aspirine studente, od ostvarivanja međunarodne karijere do dobivanje dualne diplome (švicarske i američke). Svi studenti Aspire mogu se prijaviti za stipendiju koja će im omogućiti studiranje ili poslovnu praksu na najboljim svjetskim fakultetima iz područja hotelijerstva i turizma.

 

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime