Stipe Petrina i svi njegovi zaposlenici idu u samoizolaciju: Na covid-19 pozitivan djelatnik Općine Primošten

U Općini Primošten zaposleno je ukupno osam osoba, no istu zgradu dijeli i komunalno poduzeće pa će i svi njihovi djelatnici od danas su samoizolaciju


Nakon što je danas potvrđeno da je jedan djelatnik Općine Primošten pozitivan na koronavirus, u izolaciju ide svih osam zaposlenika, potvrdili su za ŠibenikIN iz Općine Primošten.


– Riječ je o službeniku koji je od ranije u samoizolaciji, a danas je dobio rezultate testa koji je pokazao da je pozitivan. On za sada nema nikakve simptome, no svi zaposlenici Općine od danas idu u samoizolaciju. Preventivno ćemo dezinficirati cijelu zgradu te čekamo upute županijskog Stožera odnosno epidemiologa kako se dalje ponašati – kazao je načelnik Općine Primošten Stipe Petrina.

U Općini Primošten zaposleno je ukupno osam osoba, no istu zgradu dijeli i komunalno poduzeće pa će i svi njihovi djelatnici od danas su samoizolaciju.

Podsjetimo, u protekla 24 sata na području Šibensko-kninske županije 69 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije, priopćeno je iz Županijskog stožera civilne zaštite. Uz zaraženog službenika Općine Primošten, 11 je novozaraženih je s područja Šibenika, 11 s područja Drniša, devet s područja Knina, pet s područja Vodica, tri s područja Pirovca, dvije s područja Bilica te po jedna osoba s područja Promine, Tribunja, Ružića i Ervenika.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime