Nakon UFC 252 priredbe u Las Vegasu gdje je Stipe Miočić jednoglasnom sudačkom odlukom obranio naslov teškaškog prvaka protiv Daniela Cormiera poznate su suspenzije koje su borci priredbe zaradili.

Naravno, ne radi se o suspenzijama zbog nekih nezakonitih radnji, već o medicinskim suspenzijama, odnosno periodu u kojem borci moraju mirovati zbog pretrpljene štete u mečevima. Posebno je to zanimljivo za Cormiera i Miočića jer su obojica pretrpjela ubode prstima u oko tijekom borbe, prenosi Index.

Cormieru je ustanovljena abrazija rožnice i pušten je iz bolnice, a tek treba vidjeti hoće li morati na operaciju. Oftalmolog mora procijeniti da je sve u redu s njegovim lijevim okom inače se ne smije boriti do 12. veljače 2021. To za Cormiera nije problem jer je ionako objavio kako odlazi u mirovinu.

Što se tiče Miočića, on će također morati dodatno pregledati lijevo oko. Minimalna suspenzija će mu trajati do 30. rujna, a ne smije imati nikakve kontaktne vježbe do 15. rujna.

U drugoj borbi Miočića i Cormiera, Stipe je nekoliko puta uboden u oko pa je morao operirati rožnicu. Zato se nije borio godinu dana.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime