Sretni Riječanin osvojio je 3.225.284,27 kuna na Lotu 7 Hrvatske lutrije. Novac mu je uplaćen na račun.

Naš sretni dobitnik iz Rijeke, kao i svatko od nas, ima svoje navike i vjerovanja…. pa i nevjerice. Prilikom aktivacije HL Bona da bi mogao ponovo odigrati svoje igre Loto 7 i Eurojackpot, spoznao je da je baš on taj sretnik, dobitnik 3.225.284,27 kuna.

U nevjerici, nekoliko puta provjeravao je istinitost poruke koju je primio, uplaćene i dobitne kombinacije pa onda ispočetka. Nakon što se malo smirio, a jučer nam je rekao da još uvijek ne spava od uzbuđenja, naišao je na „problem“ oko isplate dobitka. Kako kaže baš i nema povjerenja u „Internet“ i ne bi rado ostavio broj svog tekućeg računa zapisan na internetu. No, uvjerili smo ga da je naša stranica doista sigurna i za igranje i za financijske transakcije pa od ponedjeljka popodne može mirno spavati. Dobitak mu je na raspolaganju na njegovom računu – kažu iz Hrvatske lutrije.

– Loto 7 igram već više od dvadeset godina jednu do dvije kombinacije s istim brojevima i čekam svoj ulov za razliku od tate koji kaže da je takvo igranje “bacanje udice
u bunar”. Uvjerava me kako treba igrati sisteme pa je vjerojatnost dobitka veća. Istina, no svatko ima svoj sistem igranja – ovog puta ja sam ulovio prilično veliki dobitak od 3.225.284,27 kuna kojeg ću trošiti za puno malih stvari od kojih se život sastoji i dovršit ću kuću …. Puno je to novca – rekao je sretni dobitnik veselo i nastavio:

– Jednostavna je formula za osvojiti dobitak… Treba vas pogoditi sreća – pa ovo je igra na
sreću, zar ne! Nastavljam se igrati, već sam odigrao i Loto 7 i Eurojackpot, po dvije kombinacije.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime