SRAMOTNIM PRIZORIMA DOŠAO JE KRAJ Uskoro kreće sanacija igrališta na Plokitama

Ovo će mnogo značiti djeci i roditeljima. Sve će biti završeno do kraja veljače


Na opće oduševljenje mališana, ali i njihovih roditelja, dotrajalim spravama na dječjem igralištu na splitskim Plokitama došao je kraj. Iste će se zamijeniti novim i modernijim, a dodatno će se urediti i igralište.


Kako su nam najavili iz tvrtke Parkovi i nasadi Split, radovi bi trebali započeti za 10-ak dana i trajat će do kraja mjeseca.

– Trenutačno saniramo igralište na Spinutu i u dogovoru s kotarom Bol završavamo igralište u Dubrovačkoj ulici. Plan nam je sve to završiti do polovice veljače, a nakon toga ćemo započeti montažu naprava u Iločkoj 6 na Plokitama (kod prostorija Gradskog kotara Plokite) – najavljuje nam koordinator za komunalne poslove splitskih Parkova i nasada Hrvoje Kolić.

Sanacija igrališta i modernizacija dječjih sprava

Kaže da će sada djeca imati sve uvjete za sigurnu igru, zabavu i sport, a što je najbitnije roditelji neće trebati brinuti za sigurnost djece.

– Polovicom veljače na Plokitama započinjemo s montažom novih sprava na dječjem igralištu. Radovi bi trebali biti gotovi do kraja veljače, na zadovoljstvo i sreću djece i njihovih roditelja. Iznos ovih radova je oko 100 tisuća kuna, a financirani su iz redovnog programa za komunalno uređenje Grada Splita – kazuje za Dalmaciju Danas Kolić.

– Pojačat ćemo ogradu na igralištu i postavit ćemo bolje i kvalitetnije sprave za djecu – rekao nam je.„Zadovoljni smo“

Početak radova, razumljivo, pozdravili su iz Građanske inicijative Naprid Plokite naprid Siromašna.

– Radosna je to vijest za djecu s Plokita. Dotrajalim spravama napokon je došao kraj. Zadovoljni smo zbog toga – zaključili su.Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime