Slavlje rođendana poseban je dan za svako dijete. Roditelji stoga nastoje organizirati što bolji i zabavniji program pa se u nedostatku vremena i prostora, sve češće odlučuju na proslavu i rođendaonici.

Jedna takva priprema posebne rođendane – sportske. Nije samo naglasak na sportsko – zabavnim igrama već i na tome da djeca ne provode vrijeme na spravama već u interakciji i druženju s vršnjacima. Niti u jednom trenu nije im dosadno jer je program posebno osmišljen prema željama slavljenika te dobi i broju uzvanika.

Igre osmišljavaju treneri s dugogodišnjim iskustvom rada u univerzalnoj sportskoj školi gdje djeca prolaze dvadesetak sportova. Na početku rođendana treneri se upoznaju sa slavljenikom i gostima nakon čega slijedi prvi niz igara. Kasnije dolaze pizza i sokove te drugi niz igara.

Djeci bude toliko zabavno da i zaborave na tortu. Torta pak predstavlja poseban doživljaj. Uz sliku po želji te svijeće i prskalice torta dolazi praćena rođendanskom pjesmom za slavljenika. Nisu ni roditelji zaboravljeni.

Kutak za roditelje

Oni imaju kutak za roditelje gdje na miru mogu popiti kavu ili sok te porazgovarati s drugim roditeljima. Sportska rođendaonica nova je u našem gradu, a sva djeca koja su u njoj proslavila rođendan prezadovoljna su i nadaju se da će dugo u gradu i ostati.

Sve ovo nude vam “Sportski rođendani Sparta Split“. Rođendani se odvijaju na Pujankama, na adresi Tijardovićeva 2. Kontakt osoba je Vanja koju možete dobiti na broj mobitela 091 / 515 20 72, a više o “Sportskim rođendanima Sparta Split” potražite na Facebook stranici.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime