Sportaši šokirani: “Otvaraju se kladionice i casina, a treninzi u dvoranama zabranjeni”

"Djeca nam i dalje ostaju zatvorena u kućama, bez utakmica i bez treninga i više je očito da na njihovo zdravlje nitko ne misli." 


Sa stranice Sportski KOD jutros su poslali mail Nacionalnom stožeru civilne zaštite, vezan uz nove mjere po kojima se otvaraju kladionice i casina. Sportske dvorane i dalje su zatvorene za amaterske sportaše i mlađe kategorije.


Pojasnili su sve u svojoj o objavi na Facebooku.

Nakon što su jučer objavljene odluke o popuštanju mjera za neke djelatnosti, a danas će biti dodatno pojašnjene, one i dalje ne vežu apsolutno ništa u vezi sporta.
Djeca nam i dalje ostaju zatvorena u kućama, bez utakmica i bez treninga i više je očito da na njihovo zdravlje nitko ne misli. 
“Uz okvir koji postoji, što se tiče casina i kladionica, mora se to poštivati. Važno je omogućiti te djelatnosti.”-izjavio je jučer premijer.
Danas ujutro smo poslali mail Nacionalnom stožeru civilne zaštite te tražili pojašnjenje po kojim kriterijima su donešene odluke da se otvore kladionice i casina i da se ta djelatnost, u zatvorenom i skučenijem prostoru od recimo dvorane, otvori, a treninzi u dvoranama i dalje stoje u “crvenom”. Amaterski sport i mlađe kategorije su doživjele drugi lockdown u manje od godinu dana i očito je da nekog apsolutno nije briga za to.
Nadamo se da ćemo dobiti odgovor te ćemo vam isti predočiti.

❗️ TRAŽIMO POJAŠNJENJE ODLUKA O POPUŠTANJU MJERA ❗️

Nakon što su jučer objavljene odluke o popuštanju mjera za neke…

Objavljuje Sportski KODPetak, 12. veljače 2021. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime