Splitskom profesoru članak o koroni označen kao lažan: “Faktograf je novi oblik Udbe”

“Niti imaju pojma, niti znaju, zapravo štite komunističku partiju Kine”, rekao je Marušić


Umirovljeni profesor splitskoga Medicinskog fakulteta i književnik Matko Marušić gostovao je na Radio Splitu gdje je komentirao pandemiju koronavirusa. Marušić je pozvan kako bi iznio svoju teoriju o koronavirusu koju je Faktograf označio kao neistinitu.


Marušić: Faktograf radi bezveze

Na pitanje voditelja o tome da je članak koji je napisao Faktograf označio kao neistinit, Marušić je odgovorio da je Faktograf “novi, moderni oblik UDBA-e” te da oni to rade bezveze.

“Niti imaju pojma, niti znaju, zapravo štite komunističku partiju Kine”, rekao je Marušić te dodao kako nije dokazivao da su Kinezi napravili virus, već je dao svoje mišljenje.

“Ja sam neki stari znanstvenik, imunolog. Dosta dobro znam tu imunologiju, znam teoriju evolucije, virusologiju ne baš, to je kasnije nastalo nego što sam ja studirao i učio”, rekao je Marušić te dodao da on misli da su Kinezi napravili virus te da im je pobjegao iz laboratorija.

Marušić: Ja imam pravo na mišljenje čak i ako sam u krivu

“Ja imam pravo na takvo mišljenje čak i ako sam u krivu. I čak ako mi netko dokaže da sam u krivu pa ću ja prihvatiti”, rekao je Marušić te dodao da mu nitko nije dokazao da je u krivu, a da je Faktograf rekao da je u krivu i nazvao virusologa koji nije rekao da je Marušić u krivu. Marušić je tražio da mu netko da dokaze kako je u krivu. Ispričao je kako je čitao u medicinskim časopisima kako se virusi sintetiziraju te kad je on to vidio, nije mogao vjerovati svojim očima. Iznio je svoju teoriju kako se u Kini sintetiziraju virusi već otprije te da on vjeruje da je koronavirus nastao u kineskom laboratoriju. Spominjao je kinesku znanstvenicu koja je sintetizirala viruse, a sada je nestala. Potom je rekao kako su Amerikanci prigovarali tom laboratoriju, u kojem je radila ta znanstvenica, da nema dovoljnu zaštitu. Rekao je kako postoji teorija o spontanom prijenosu te teorija koju cijeli svijet zabranjuje da bi zaštitio komunističku partiju Kine.

Dodao je i kako se u Europi virus “neviđeno širi”, a u Kini ga više nema te tamo “pivaju, imaju zborove, hodaju u kolonama”.

Moja reakcija na članak je...
Vau
38
Haha
8
Hagić
3
Hmmm
5
Plač
2
Grrr
5
Molim?
11

2 KOMENTARI

  1. U “nas” je prije tridese godina bila jedna komunistička partija”udba”!Danas ih ima deset,a ja ću nabrojiti samo pet:SPD, HDZ, SDSS, HNS I DOMOVINSKI POKRET! TO SU PRIVATNE PARTIJE,rade nadaljinski vučiću iMilorada! Jedina internacionalna mješovita partija u kojoj ima, nema onoga šta nema,a to je “Crkva”! I Bog je utekao iz Nje! Pripal se, da će ga ostaviti na milost i nemilost, onima,koji su progonili Stepinca i njihovoj”deci”,unucim i parocima,udruživali se čak sa Janjevčkim praporcima parocima, da progone one,koji nisu pripadali ni titinoj, ni vraninoj,ni račanovoj, ni škorinoj,ni pupijevoj crvenoj komunističkoj partiji, ali drž đavle od kad Tito, Vrano , Račan, Mesić i njivi nasljednici , a isto tako i srbski paroci i presednici odoše PAPI u Rim, a partijaši sa parocima i takozvanom demokraciom u crkvu, vjerska i ljudska prava potisnuta su ,a uvedena prava starih partiskih komuističkih glavešina Tite, Tuđmana, Mesića, Račana, Jusipovića, Škore , i njihovih juniora i juniorki! Sretan i veseo Božić svima koji nisu bili komunisti, a popa Mikija iz Janjeva na službi u Zagrebu pozivam na OTVARANJE DOSIJERA! UZ POZDRAV, UZ BOGA,BEZ PARTIJA I KOMUNISTA i bivših crkvenih UDBAŠA i komunista Nedeljka Prke,Bekavaca, Vuksana, Đanka, Taša, Tokića i Markanovića itd ima ih pun kofe !

  2. nevjerojatno je da se mi mirimo s time da nam netko samozvan, nestručan, pristran i dobro plaćen provoditi cenzuru uvjerava što je istina, što laž te da nas još k tomu i ušutkava! 🙁 dobri Bože, na što je sve ovo nalik?!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime