Splitskog glazbenika fasciniralo pitanje na “Potjeri”: “I dalje sam strah i trepet kvizaša”, objava izazvala lavinu reakcija

"Strašno pitanje" , napisao je jedan obožavatelj ispod fotke

Splitski kantautor i glazbenik s riječkom adresom Neno Belan sinoć je na svom Facebook profilu objavio zanimljivu fotku.


Neno Belan

Naime, ovaj pjevač zabavne glazbe s mediteranskim izričajem “ulovio” je pitanje na HRT-oj Potjeri u kojoj se spominju njegove pjesme “Ponoćna zvona” i “Sunčan dan”.

Neno Belan

Očito ga je to fasciniralo te je fotografiju objavio na društvenim mrežama, a ispod iste je napisao: “i dalje sam strah i trepet kvizaša”, a u nastavku je dodao i dva smiješna emoja.

Objavu su u kratkom vremenu komentirali zaljubljenici Belanovih pjesama te su napisali da je ovo bilo i više nego lagano pitanje.

Neno Belan

“Strašno pitanje”, “Ako su tako učestala pitanja iz Neninog opusa, možda se prijavim, to mi je jedina šansa”, “Ona danas dolazi iz Zagreba…..”, “To je bar lagano…”, “Jedva čekam koncert… “, samo su neki od komentara na objavu poznatog glazbenika.

Neno Belan

Podsjetimo, Neno Belan je bio frontmen nekadašnjeg popularnog splitskog sastava Đavoli s kojima je u kratkom roku postigao veliki uspjeh na području bivše države Jugoslavije te ostavio cijeli niz hitova kao što su: „Pričaj mi o ljubavi”, „Stojin na kantunu”, „Bambina“, „Dani ljubavi”, „Ja volim je”, „Ostani uz mene”, „Dugo toplo ljeto” i drugi.


Moja reakcija na članak je...
Vau
14
Haha
30
Hagić
2
Hmmm
3
Plač
3
Grrr
6
Molim?
5Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime