Splitski studenti Ekonomskog fakulteta uživali u terenskoj nastavi na Kornatima

Studenti splitskog Ekonomskog fakulteta, u okviru terenske nastave povodom obilježavanja Tjedna parkova Hrvatske zajedno sa profesorom Želimirom Dulčićem i djelatnicima Nacionalnog parka Kornati na čelu s ravnateljem Josipom Zanzom jučer su obišli Kornate

Studenti splitskog Ekonomskog fakulteta, u okviru terenske nastave povodom obilježavanja Tjedna parkova Hrvatske zajedno sa profesorom Želimirom Dulčićem i djelatnicima Nacionalnog parka Kornati na čelu s ravnateljem Josipom Zanzom jučer su obišli Kornate.


U Murteru je studente dočekala ljubazna posada broda Torcida i povela u plovidbu prema nacionalnom parku. Terenska nastava je organizirana kao dio kolegija Strateški menadžment tijekom kojeg prof.dr.sc. Dulčić studente upoznaje s primjerima iz prakse. Tijekom edukativnog izleta ravnatelj mr.sc. Zanze je održao predavanje o strateškom upravljanju ustanovom.

Osim strateškog upravljanja ustanovom, djelatnici parka su proveli program edukacije ‘Upoznavanje s vrijednostima NP Kornati’, piše ŠibenikIn.

Studenti su posjetili i budući posjetiteljski centar ‘Kuća okrunjenog mora‘ u Vruljama, a nastava je organizirana povodom Tjedna parkova Hrvatske, koji se obilježava od 20. do 28. svibnja s ciljem promicanja prepoznatljivosti i ljepota nacionalnih i parkova prirode diljem Hrvatske.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0